Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Названо серіал, який очолив рейтинг HBO Max
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо серіал, який очолив рейтинг HBO Max

Цей серіал виходив в ефір з 1994 по 2004 рік

28 липня 2020, 12:20
Поділіться публікацією:

Стримінговий сервіс HBO Max, який був запущений в кінці травня 2020 року, назвав свій найпопулярніший серіал. Ним виявився культовий ситком "Друзі". Таку інформацію надало видання Deadline.

Названо серіал, який очолив рейтинг HBO Max

Рейтинг найпопулярніших кінопроєктів HBO Max очолив телевізійний серіал "Друзі", що виходив з 1994 по 2004 рік. Друге місце дісталося новому проєкту — серіалу "Особисте життя", випущеному у 2020 році.

Відзначимо, що компанія WarnerMedia, якій належить сервіс, планувала запустити його в кінці травня, представивши спеціальний випуск "Друзів", який би об'єднав виконавців головних ролей у знаменитому шоу. Всі вони підписали відповідні контракти, які передбачають виплату рекордних гонорарів. Проте зйомки не відбулися через спалах коронавірусу нового типу.

Також стало відомо, що понад 30 мільйонів абонентів телеканалу HBO не скористалися можливістю безкоштовної підписки на новий потоковий сервіс. Почасти тому його стартовий результат виявився досить скромним. За перший місяць з моменту запуску у нього виявилося всього 4,1 мільйона передплатників — значно менше, ніж у конкурентів. Однак, керівництво компанії запевняє інвесторів, що запланований результат в 50 мільйонів абонентів до 2025 року буде досягнутий.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що фанатів "Друзів" запросили на зйомки спецвипуску серіалу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини