Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Названо фільм, який очолив американський прокат
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо фільм, який очолив американський прокат

Прем'єра фільму відбулася 29 січня 2021 року

7 лютого 2021, 20:50 comments1851
Поділіться публікацією:








Поточний рік радує глядачів цікавими фільмами, одним з них став кримінальний трилер "Диявол в деталях" (або "Дрібниці"), в головній ролі з Джаредом Лето і Дензел Вашингтон.

Названо фільм, який очолив американський прокат

фільм Дрібниці (фото з відкритих джерел)

Згідно з даними веб-сайту Box Office Mojo, який постійно відстежує касові збори від кінопрокату, цей фільм за підсумками минулого вікенду став лідером американського прокату. Кінокартина заробила близько 5 млн доларів на домашніх екранах у свої прем'єрні вихідні.

Відомо, що сюжет фільму переносить глядачів в 1990 рік. Помічника шерифа округу Керн Джо Дікона, якого грає Дензел Вашингтон, відправляють у відрядження в Лос-Анджелес, де його втягують в пошуки серійного вбивці, який тримає в страху все місто. Компанію в цьому непростому розслідуванні йому складає молодий і талановитий детектив Бакстер (Рамі Малек). Але чи вдасться їм розкрити справу?

Відзначимо, що реліз кримінального трилера відбувся в США 29 січня 2021 року компанією Warner Bros. Pictures.

У кінокартині також знялися Джаред Лето (вокаліст рок-групи Thirty Seconds to Mars), Софія Васильєва (серіал "Люцифер"), Террі Кінні ("Гра їх життя", "Втеча"), Кріс Бауер (серіал "Справжня кров") та інші.

Нагадаємо, в мережі з'явився фільм, заборонений Єлизаветою II до показу 50 років тому. Він був створений телекомпанією Бі-бі-сі в 1969 році й називається "Королівська сім'я". Однак незрозумілим чином кінострічка з'явилася на платформі YouTube. Згодом її видалили, але окремі сцени встигли розлетітися по просторах інтернету.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що фільм "Матриця" може вийти у вигляді серіалу: стало відомо, коли та чому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини