Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Найжорстокіші серіали в історії телебачення: саме те, що треба на ніч
commentss НОВИНИ Всі новини

Найжорстокіші серіали в історії телебачення: саме те, що треба на ніч

При перегляді цих серіалів переконайся, що дітей в кімнаті немає

7 січня 2021, 17:50 comments1425
Поділіться публікацією:

Любителі серіалів — це окрема субкультура в сучасному суспільстві. Сьогодні ми вирішили торкнутися саме теми серіалів і розповісти тобі про найжорстокіші з них, які поважаючі себе батьки ні в якому разі не будуть показувати своїм дітям. Тому поки читаєш цю статтю — віджени їх від екранів.

Найжорстокіші серіали в історії телебачення: саме те, що треба на ніч

Найстрашніші серіали. Фото: Filmix.co

Спартак: кров і пісок

В основі серіалу — історія знаменитого бунтаря Спартака, лідера одного з найбільших повстань рабів в Римської республіки ще до нашої ери. Повір, це видовище не для людей зі слабкими нервами.

Декстер

Батьківські організації не раз намагалися домогтися заборони цього серіалу. Але все таки громадськість захопилася вигаданою історією серійного вбивці Декстера Моргана, що працює судовим експертом по бризкам крові в поліції Маямі. Більш того: фільм номінований Еммі, IGN, Stallite Award і Сатурн.

Сини анархії

Це не просто кримінальна драма, а серіал, в якому є все: від любові, сім'ї і дітей, до в'язниці, бійок, насильства і навіть відкушених язиків. Не просто ж так "Сини" стали одним з найуспішніших серіалів каналу FX і ним захоплюються мільйони людей по всьому світу.

Гра престолів

Цей серіал не потребує рекомендацій. У ньому немає строго позитивних або негативних характерів. У будь-який момент будь-який з персонажів може раптово і жорстоко померти. А ще в серіалі зачіпаються питання політики, релігії, громадянської війни, положення жінок в суспільстві, злочину і покарання. Іншими словами, в цьому серіалі кожен знайде щось для себе.

Нема сумнівів, що ти вже прикинув, який з цих серіалів найбільше прийдеться до душі саме тобі. Нам залишається побажати тобі приємного перегляду. Також видання "Коментарі" розповість, які серіали можна подивитися в січні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини