Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Найкращі романтичні фільми, які варто подивитися у День святого Валентина
commentss НОВИНИ Всі новини

Найкращі романтичні фільми, які варто подивитися у День святого Валентина

Список найкращих романтичних фільмів, які варто подивитися зі своє половинкою 14 лютого

14 лютого 2022, 13:02 comments1093
Поділіться публікацією:

Романтичні драми та романтичні комедії, які частіше називають ромкомами, складають цей список 10 найкращих фільмів, які варто подивитися на День святого Валентина.

Найкращі романтичні фільми, які варто подивитися у День святого Валентина

День святого Валентина - фото з відкритих джерел

1. "Зошит" (2004)

"Зошит" — класична історія кохання, яка доводить до сліз навіть після 100-го перегляду. Ной закоханий в Еллі з першого погляду, і навіть після того, як вони кілька років розлучаються, доля зводить їх разом на все життя. У них є пристрасний, захопливий потяг один до одного, який більшість людей не відчувають все життя.

2. "Прогулянка на пам’ять" (2002)

Джеймі Салліван (Менді Мур) і Лендон Картер (Шейн Вест), долають перешкоди, пов’язані з судженням однолітків, несхваленням батьків і станом здоров’я, щоб бути разом. Неспокійний і, здавалося б, поганий хлопець закохується у дівчину. Закон притягнення протилежностей вступає у дію у цьому фільмі.

3. "10 речей, які я у тобі ненавиджу" (1999)

Цей реліз 1999 року може здатися трохи старої школи, але його дотепний гумор, переплетений моментами надзвичайної романтики, є приємним поєднанням. У самому кінці фільму, після того, як випробування і лиха розлучили головних героїв, героїня декламує оригінальний вірш, який надихнув назву фільму. Вона зізнається у своїх почуттях любові-ненависті до хлопця і залишає всіх нас із розбитими серцем.

4. "Пропозиція" (2009)

У цьому комедійному фільмі Баллок грає Маргарет Тейт, і вона вживає відчайдушних заходів, щоб не втратити роботу своєї мрії. Вона доходить до того, що змушує свого секретаря/помічника Ендрю Пакстона (Райан Рейнольдс) одружитися з нею.

5. "Титанік" (1997)

Головна героїня втомилася від гламуру свого повсякденного життя і жадає чогось простішого. Вона знаходить саме це, коли закохується у Джека, який є знедоленим і намагається звести кінці з кінцями. Для такого довгого фільму їхні стосунки досить короткі. Багато в чому їх історія стосунків нагадує "Ромео та Джульєтту". Це сумно, але красиво.

6. "50 перших побачень" (2004)

Дрю Беррімор і Адам Сендлер – ця неймовірна пара закохується знову і знову. Сендлер грає милого і терплячого хлопця, який невпинно залицяється до Люсі, яка страждає від втрати пам’яті.

7. "Остання пісня" (2010)

У головних ролях Майлі Сайрус і Ліам Хемсворт. Сайрус відома як Ронні, стриманий підліток, яка зараз живе зі своїм батьком у Джорджії. Той факт, що ця історія обертається навколо пляжного міста, робить її сповненою пригод, а неспокійні стосунки Ронні з її татом також додають ще один шар до не дуже типової історії кохання. Уілла зображує Хемсворт, і він терпляче працює над тим, щоб завоювати Ронні після поганої першої зустрічі. Двоє переживають злети та падіння у своїх стосунках.

8. "Безпечний притулок" (2013)

У фільмі є таємничий і темний початок, і ми повільно з’ясовуємо подробиці минулого головної героїні Кеті протягом сюжету. Після втрати дружини герой Алекс не мав жодних стосунків, поки Кеті не з’явилася у місті. Двоє знаходять втіху і розраду один з одним, принаймні на деякий час. Загалом це більше романтична драма, з безліччю передісторій, а також із деякими дивовижними поворотами. 

9. "Щасливчик" (2012)

Після того, як морський піхотинець Логан Тібо (Зак Ефрон) знаходить фотографію дівчини, упущеної загиблим солдатом, він вирішує знайти загадкову дівчину і подякувати їй. Ці двоє закохуються, але на цьому шляху стикаються з деякими перешкодами. У Бет (Тейлор Шіллінг) складні стосунки зі своїм колишнім чоловіком, який є поліціянтом у місті. Він створює багато проблем для Бет і Логана, але їхня любов перемагає. Є кілька невеликих приголомшливих моментів, але здебільшого це фільм, за яким можна легко стежити та вгадати, що буде далі.

10. "Чи вмієш ти зберігати таємницю?" (2019)

Головних героїв, Емму Корріган і Джека Харпера, грають актриса Олександра Даддаріо й актор Тайлер Хеклін. Головна героїня розкриває свої найглибші таємниці чоловікові, який сидить поруч із нею на рейсі з Колорадо, Джеку Харперу, а пізніше дізнається, що він – генеральний директор компанії, у якій вона працює. Джек заворожує не тільки завдяки своїй корпоративній владі, а й завдяки своїй чудовій статурі та чарівній особистості. Він сватається до Емми, адже ніхто ніколи не був таким відкритим до нього, як вона. Вони переживають невеликі сварки, перш ніж врешті-решт знаходять компроміс у своїх стосунках.

Раніше "Коментарі" повідомляли про п'ять фільмів, які варто переглянути у 2022 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини