Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Мережу вразив ролик нового фільму про Бонда (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мережу вразив ролик нового фільму про Бонда (ВІДЕО)

У мережі з'явився новий тизер фільму про Джеймса Бонда «007 Не час помирати», в якому зібрані самі видовищні сцени

29 липня 2021, 14:15
Поділіться публікацією:








Через пандемію коронавірусу новий фільм про Джеймса Бонда "Не час помирати" переносили вже кілька разів, але творці всіляко намагаються привернути увагу глядачів до кінострічки й випустили новий тизер.

Мережу вразив ролик нового фільму про Бонда (ВІДЕО)

Кадр з тізеру фільму «Не час помирати» / Universal Pictures

На Youtube-каналі культової франшизи з'явився 30-секундний ролик під назвою "Бонд повертається", де зібрані надвидовищні сцени з бойовика — погоня, стрілянина, вибухи. Але немає ніяких натяків на те, якою буде сюжетна лінія і як буде складатися історія Джеймса Бонда в новому фільмі.

Відомо, що роль агента британської розвідки MI6 знову зіграв Деніел Крейг, а режисирував кінострічку Кері Фукунага, відомий такими роботами, як "Джейн Ейр", "Без імені".

До слова, прем'єра нового фільму про Джеймса Бонда відбудеться в кінотеатрах 30 вересня поточного року. У ньому агент 007 отримає нове завдання і зіткнеться з лиходієм нового покоління, який буде використовувати надсучасну техніку проти Бонда.

У фільмі "Не час помирати" також зіграли Ана де Армас, Рамі Малек, Рейф Файнс, Девід Денсік, Наомі Харріс та інші.

Нагадаємо, що найбільші букмекери, які приймають ставки на те, хто може стати наступним виконавцем ролі культового блокбастера Джеймса Бондан, визначилися з фаворитом. Їм, на їхню думку, може стати зірка серіалу "Бріджертонів" Реге-Жан Пейдж.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 51-річний британський актор Деніел Крейг, який з 2016 році грає роль суперагента 007 Джеймс Бонда офіційно підтвердив, що відмовився далі грати в цьому образі. Актор зазначив, що із задоволенням "подарує" свою роль якійсь жінці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини