Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Лідери переглядів: Топ-8 найпопулярніших відео на YouTube
commentss НОВИНИ Всі новини

Лідери переглядів: Топ-8 найпопулярніших відео на YouTube

Топ-8 відео, що найбільш переглядаються у світі на YouTube

16 квітня 2024, 11:40
Поділіться публікацією:








YouTube продовжує залишатися найбільшою відеоплатформою світу, де щохвилини завантажуються сотні годин відео. Серед цього безмежного моря контенту деякі відео вирізняються своєю унікальною здатністю залучати мільйони переглядів. Давайте розглянемо вісім відео, що найбільш переглядаються на платформі, які привернули увагу аудиторії по всьому світу.

Лідери переглядів: Топ-8 найпопулярніших відео на YouTube

Найпопулярніші ролики на youtube

"Baby Shark Dance" від Pinkfong Kids' Songs & Stories

З дитячою пісенькою "Baby Shark Dance", яка стала вірусною, цей кліп став відео, що найбільше переглядається на YouTube, зібравши понад 14 мільярдів переглядів. Відео, що містить просту мелодію і танець, що запам'ятовується, стало культурним феноменом серед дітей по всьому світу.


"Despacito" від Luis Fonsi ft. Daddy Yankee

Пісня "Despacito" буквально підірвала інтернет у 2017 році, ставши не лише музичним хітом, а й відео з більш ніж 8.3 мільярдами переглядів. Цей трек, що поєднує в собі латиноамериканські ритми та карибський темп, зміцнив своє становище у музичній історії.


"Johny Johny Yes Papa" від LooLoo Kids

Дитяча пісенька "Johny Johny Yes Papa" набрала популярність завдяки своєму ритмічному змісту та простому сюжету. З більш ніж 6 мільярдами переглядів це відео продовжує радувати дітей, представляючи класичну ситуацію дитячої неслухняності.


"Shape of You" від Ed Sheeran

З моменту свого випуску в 2017 році, Shape of You Еда Ширана привернула величезну кількість глядачів, досягнувши позначки в 5.6 мільярда переглядів. Ця пісня стала світовим хітом, завоювавши топи чартів у десятках країн.


"See You Again" від Wiz Khalifa ft. Charlie Puth

Пісня "See You Again", записана для саундтреку до фільму "Форсаж 7", була присвячена пам'яті актора Пола Уокера. Відео набрало понад 5.5 мільярдів переглядів, ставши гімном пам'яті та дружби.


"Bath Song" від Cocomelon — Nursery Rhymes

"Bath Song" від Cocomelon став одним із найпопулярніших дитячих відео на YouTube з більш ніж 5.2 мільярда переглядів. Цей кліп із простими та веселими римами допомагає батькам у звичній процедурі купання.


"Learning Colors – Colorful Eggs on a Farm" від Miroshka TV

Освітнє відео про кольори з використанням кольорових яєць зібрало понад 4.5 мільярдів переглядів, надаючи дітям цікавий спосіб вивчення кольорів.


"Masha and the Bear – Recipe for Disaster" від Get Movies

Епізод "Рецепт лиха" з популярного російського мультфільму "Маша та Ведмідь" набрав понад 4.4 мільярди переглядів. Цей мультфільм став відомий у Росії, а й там, завойовуючи серця мільйонів.


Ці відео демонструють різноманітність контенту на YouTube, від музичних кліпів до дитячих пісеньок та освітніх програм. Вони не тільки розважають, а й створюють культурні та освітні мости між країнами та континентами, наголошуючи на універсальному характері платформи YouTube у сучасному цифровому світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини