Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Леонардо Ді Капріо позбавили головної ролі в новому фільмі
commentss НОВИНИ Всі новини

Леонардо Ді Капріо позбавили головної ролі в новому фільмі

Леонардо Ді Капріо буде грати роль другого плану

22 лютого 2021, 13:20 comments1464
Поділіться публікацією:

Відомий актор, зірка фільмів "Титанік" і "Одного разу ... в Голлівуді" Леонардо Ді Капріо повинен був зіграти головну роль в новій кінострічці Мартіна Скорсезе. Однак, згідно з даними джерела, знаменитість замінили іншим актором.

Леонардо Ді Капріо позбавили головної ролі в новому фільмі

Леонардо Ді Капріо / фото: Legion-Media

Повідомляється, що 46-річний Леонардо Ді Капріо в новому трилері "Вбивці квіткового місяця" повинен був перетворитися на агента ФБР, який розслідує вбивства корінних американця — племені осейджи, які розбагатіли в 1920-х роках на продажу запасів нафти. Але раптово головну роль віддали другому акторові — Джессі Племонсу, відомому глядачам за такими картинами, як "У всі тяжкі", "Нічні ігри", "Ірландець" та інших.

Причина такої заміни точно невідома, але згідно з даними інсайдера, голлівудський красень Леонардо Ді Капріо не зміг знайти спільну мову зі сценаристом кінострічки Еріком Ротом. Але з фільму зірка "Титаніка" не пішов, він зіграє в ньому роль другого плану.

Відомо, що новий трилер Мартіна Скорсезе знятий по книзі-детективу Девіда Гранна "Вбивці квіткового місяця. Нафта. Гроші. Кров". Прем'єра кінострічки запланована на 2022 рік, її бюджет складе 200 млн доларів.

Нагадаємо, у квітні 2020 року, в розпал пандемії коронавірусу, голлівудські актори Леонардо Ді Капріо і Роберт Де Ніро запустили челлендж для збору коштів на боротьбу з COVID-19. За словами знаменитостей, переможець конкурсу отримає шанс на участь в зйомках нового фільму Мартіна Скорсезе "Вбивці квіткового місяця".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудський актор Леонардо Ді Капріо підписав контракт з компанією Apple про спільне виробництво фільмів і телешоу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини