Головна Новини Дозвілля фільми і серіали 5 новорічних фільмів, які найбільше завантажують на піратських сайтах
commentss НОВИНИ Всі новини

5 новорічних фільмів, які найбільше завантажують на піратських сайтах

Оприлюднили список з найпопулярніших фільмів, які завантажують на піратських сайтах. До списку потрапили класичні фільми про Різдво та Новий Рік.

31 грудня 2022, 20:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

TorrentFreak проаналізував дані з BitTorrent та склав список з 5 новорічних фільмів, що найбільше завантажують під час зимових свят. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на TorrentFreak.

5 новорічних фільмів, які найбільше завантажують на піратських сайтах

Маколей Калкін у фільмі "Сам у дома". Фото: з відкритих джерел

З наближенням зимових свят пік онлайн піратства зростає. І найпопулярнішими фільмами в цей час стають новорічні чи різдвяні стрічки. Як показує аналіз від TorrentFreak найбільше в цей період завантажують перший фільм з серії "Сам удома" 1990 року.

До списку найбільш завантажувальних піратських новорічних фільмів також увійшла і наступна частина з Маколеєм Калкіном в головних ролях – "Сам удома 2: Загублений у Нью-Йорку". Третя частина з серії фільмів не увійшла до цього списку.

До рейтингу від TorrentFreak потрапили фільм "Як Грінч украв Різдво" з Джимом Керрі та мультиплікаційна адаптація історії "Грінч". До п'ятірки увійшла також стрічка 2003 року "Ельф".

Повний список з 5  фільмів, що найбільше завантажують на піратських сайтах виглядає так:

  • 1.       Сам у дома
  • 2.       Сам удома 2: Загублений у Нью-Йорку
  • 3.       Грінч
  • 4.       Ельф
  • 5.       Як Грінч викрав Різдво

Раніше портал "Коментарі" писав про дитячих акторів з різдвяних та новорічних фільмів, які тепер виросли і стали дорослими. До списку потрапив Маколей Калкін з "Сам удома", Тейлор Момсен, з "Як Грінч украв Різдво", Мара Вілсон з "Диво на 34-й вулиці" та інші відомі актори новорічних фільмів.

Також "Коментарі" повідомляли про неймовірні перевтілення на знімальному майданчику, які проходять актори для своїх ролей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини