Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Квітневі прем'єри серіалів: топ новинок
commentss НОВИНИ Всі новини

Квітневі прем'єри серіалів: топ новинок

Квітневі новинки стримінгових сервісів уже встигли заінтригувати чимало глядачів

1 квітня 2024, 18:30
Поділіться публікацією:








В квітні 2024 року телеглядачів очікує насичений місяць у світі серіалів, оскільки популярні стрімінгові платформи та телеканали готують до випуску низку захоплюючих новинок. Різноманітність жанрів, від кримінальних драм до постапокаліптичних пригод, обіцяє задовольнити вибагливі смаки аудиторії.

Квітневі прем'єри серіалів: топ новинок

Який серіал варто подивитися в квітні 2024

"Ріплі" (Netflix)

Однією з найбільш очікуваних прем'єр стане "Ріплі" – кримінальна драма з Ендрю Скоттом і Дакотою Феннінг у головних ролях, що базується на серії романів Патриції Хайсміт про харизматичного афериста Тома Ріплі. Дія серіалу розгортається у 50-60-х роках ХХ століття, де головний герой, прагнучи здобути багатство та визнання, залучений у низку ризикованих злочинів.


"Шугар" (Apple TV+)

Не менш захопливим обіцяє бути "Шугар", детективна драма з Коліном Фарреллом у ролі лос-анджелеського приватного детектива, що розслідує зникнення внучки відомого голлівудського продюсера. Серіал занурює глядачів у темні таємниці Голлівуду, відкриваючи старі сімейні рани.


"Фолаут" (Prime Video)

Для любителів наукової фантастики "Фолаут" пропонує постапокаліптичну пригоду у світі, спустошеному ядерною війною, де виживання стає єдиною метою. Серіал, заснований на популярній серії відеоігор, розповідає історію мешканців радіоактивних бункерів, які намагаються відновити життя в зруйнованому світі.


"Американська історія жахів: Вразливий" (FX/Hulu)

Також на екрани повертається "Американська історія жахів: Вразливий" – новий сезон популярного антологічного хорор-серіалу, що занурює глядачів у містичну історію про жінку, яка відчайдушно бореться за здатність мати дитину, стикаючись з надприродними силами.


"Франклін" (Apple TV+)

Історичний драматичний серіал з Майклом Дугласом у ролі Бенджаміна Франкліна, який провів вісім років у Франції, намагаючись забезпечити підтримку незалежності молодої американської держави.


Ці та інші серіали квітня 2024 року обіцяють стати яскравими подіями у світі телебачення, пропонуючи глядачам різноманітні сюжети та емоційні переживання. Високий рівень виробництва, талановитий акторський склад та оригінальні сценарії мають усі шанси зробити ці проекти хітами сезону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини