Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Компанія Walt Disney радикально змінює вектор розвитку
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Walt Disney радикально змінює вектор розвитку

Компанія прийняла рішення працювати виключно на стрімінгових платформах

13 жовтня 2020, 10:33
Поділіться публікацією:

Компанія Walt Disney найближчим часом переформатує всю роботу кіно-гіганта під стрімінгові платформи. Про це йде мова на офіційному сайті компанії.

Компанія Walt Disney радикально змінює вектор розвитку

Студійний підрозділ Disney буде тепер включати три команди. Вони повинні відповідати за різний контент для каналів дистрибуції. Так, перша команда зосередиться на виробництві театральних і епізодичних проєктів. До неї увійдуть The Walt Disney Studios, 20th Century Studios, Marvel, Pixar, Lucasfilm і Searchlight. Друга команда займеться розважальним контентом, які користуються популярністю на кабельному телебаченню — зокрема, National Geographic, ABC News і канали Disney. Остання команда зосередиться на спортивному контенті.

Як повідомляє джерело, подібні зміна — вимоги ринку в період пандемії COVID-19. В іншому випадку компанія могла б просто не вижити, попри збільшення доходів протягом останніх кількох років. Крім того, у виробника у 2019 році з'явився власний канал — Disney+, де 24 години на добу йде контент виробництва кіногіганта.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Disney планує скоротити понад 30 тисяч працівників.

Голова підрозділу парків Джош Д'Амаро в листі до співробітників назвав цей крок несамовитим. Він зазначив, що керівництво намагалося уникнути звільнень, скорочуючи витрати, припиняючи проекти та оптимізуючи операції. З квітня компанія продовжувала виплачувати медичну допомогу звільненим працівникам.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини