Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Кіра Найтлі зіграє в серіалі про містичного змія
commentss НОВИНИ Всі новини

Кіра Найтлі зіграє в серіалі про містичного змія

Кіра Найтлі зіграє дівчину-натуралістку

25 серпня 2020, 17:20
Поділіться публікацією:

Популярна голлівудська актриса Кіра Найтлі погодилася брати участь в новому проєкті від Apple TV+. Зірка фільмів "Пірати Карибського моря" і "Колетт" зіграє головну роль в екранізації роману "Змій в Ессексі". Таку інформацію надало видання The Hollywood Reporter.

Кіра Найтлі зіграє в серіалі про містичного змія

Кира Найтли

Відомо, що драматичний серіал вже запустили в розробку. Режисерувати кінострічку буде Кліо Барнард, відома такими фільмами, як "Темна ріка" і "Велетень-егоїст". Які актори складуть компанію Кірі Найтлі поки невідомо, як і те, коли серіал вийде на екрани.

У центрі сюжету буде емансипована вдова Кора Сіборн, яка після смерті чоловіка вирішує покинути Лондон і перебратися в затишне місце в графстві Ессекс. Там вона дізнається від місцевих жителів про існування міфічного змія, який живе на болоті та тримає всіх в страху. Але дівчина не вірить в казкових істот і вирішує докопатися до правди.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка "Щоденників вампіра" Ніна Добрев зіграє головну роль в новому історичному трилері під назвою "Жінка 99".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини