Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Хоакіну Феніксу пообіцяли щедрий гонорар за сіквел «Джокера»
commentss НОВИНИ Всі новини

Хоакіну Феніксу пообіцяли щедрий гонорар за сіквел «Джокера»

Фенікс зацікавлений в продовженні фільму

14 вересня 2020, 15:35
Поділіться публікацією:

Голлівудський актор Хоакін Фенікс, який, за даними ЗМІ, готується вперше стати батьком, планує знову зіграти Джокера. За роль героя-психопата йому запропонували велику суму. Таку інформацію надало видання Mirror.

Хоакіну Феніксу пообіцяли щедрий гонорар за сіквел «Джокера»

Хоакін Фенікс

Інсайдер повідомляє, що кінокомпанія Warner Bros. планує зняти ще два фільми про Джокера й на головну роль запросила Хоакіна Фенікса, який бездоганно з нею впорався в першому фільмі. За участь у сиквелі акторові запропонували 50 млн доларів.

Своєю чергою, Хоакін, який раніше заявляв, що вважає "Джокера" окремим фільмом і не хоче брати участь в продовженні історії, вже поміняв свою думку і зацікавлений у другій частині кінокартини. Якщо він погодитися на умови кінокомпанії, то цей гонорар стане найбільшим в його кар'єрі.

До слова, підписати контракт з актором не так вже й просто, він до останнього тягнув з першим фільмом. Інсайдер повідомляє, що зараз ведуться переговори та вже пишеться сценарій продовження "Джокера".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що психологічний трилер "Джокер", який вийшов на екрани у 2019 році, викликав справжній фурор. У світовому прокаті він зібрав понад мільярд доларів, окупившись творцям в більш ніж 17 разів. Крім того, кінокартина побила кілька рекордів і отримала два "Оскара".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини