Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Голлівуд зніме свою версію «Іронії долі»: хто в головних ролях
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівуд зніме свою версію «Іронії долі»: хто в головних ролях

У Голлівуді планують зняти рімейк радянського фільму «Іронія долі, або З легким паром»

14 квітня 2021, 19:50
Поділіться публікацією:

Російський кінорежисер Марюс Вайсберг зніме англомовну сучасну версію популярної радянської комедії "Іронія долі, або З легким паром", головні ролі в якій зіграють відомі голлівудські знаменитості.

Голлівуд зніме свою версію «Іронії долі»: хто в головних ролях

Голлівуд зніме свою версію "Іронії долі" /фото: Legion Media

Кінокомпанія Central Partnership повідомляє, що зйомки кінострічки планують розпочати вже цього літа у Бостоні.

На головну роль запросили 30-річну американську акторку Емму Робертс, відому за фільмами "Нерв", "Пара на свята" та "Ми — Міллери", а також 29-річного Томаса Манна ("Конг: Острів черепа", "Прекрасні створіння"). Також у фільмі зіграють ролі Гаррет Хедлунд і Брітт Робертсон.

Сценаристом фільму стала Тіффані Полсен, яка працювала над детективним фільмом "Ненсі Дрю" й американською комедією "Пара на свята". Продюсувати проєкт будуть Вінсент Ньюман, Володимир Кошелєв і Марина Беспалова. Кінорежисер Марюс Вайсберг стане креативним продюсером кінострічки.

Зазначимо, що оригінальна комедія "Іронія долі, або З легким паром" вперше вийшла на екрани 1 січня 1976 року і з того часу щорічно напередодні Нового року її транслюють по телевізору. Це стало справжньою традицією.

Нагадаємо, що радянському фільму "Іронія долі, або З легким паром" цього року виповнилося 45 років. Подивіться, як за цей час змінилися головні герої кінострічки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в лютому 2021 року пішов із життя легендарний радянський і російський актор Андрій Мягков, який зіграв Женю Лукашина в фільмі "Іронія долі, або З легким паром". Скоріш за все, причина смерті 82-річного актора — гостра серцева недостатність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини