Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Фільм «Матриця» може вийти у вигляді серіалу: коли і чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Фільм «Матриця» може вийти у вигляді серіалу: коли і чому

І хоча новина ще офіційно не підтверджена, фанати «Матриці» уже в неабиякому захваті

26 січня 2021, 17:01
Поділіться публікацією:

Фільм "Матриця" можуть перезняти у вигляді серіалу. Найімовірніше, продукт просуватимуть на стрімінговому сервісі HBO Max. Такі новини повідомляє спеціалізоване видання Giant Freakin Robot із посиланням на власні інсайдерські джерела.

Фільм «Матриця» може вийти у вигляді серіалу: коли і чому

Чи зіграє в серіалі "Матриця" Кіану Рівз, поки невідомо. Кадр із фільму

Жодних офіційних підтверджень від студії, а тим більше — сестер Вачовські, які є авторами оригінальної "Матриці", поки не надходило. Утім, інсайдери переконані: Warner Bros. Спробує відродити глобальний фанатський інтерес до кінофраншизи. Такий хід може бути досить імовірним через те, що на 2021 рік запланований вихід четвертого фільму із серії "Матриця".

Наразі невідомо, буде це оновлена історія про пригоди Нео чи глядачам розкажуть про нових персонажів. У будь-якому разі тематика кіберпанку знову потроху завойовує суспільний інтерес на медіапросторі. Тому "Матриця" у вигляді серіалу може дуже навіть "зайти" масовому глядачу.

Ймовірну прем’єру від HBO Max уже встигли порівняти із проектами студії Disney, що займається створенням серіалів по мотивам кіновсесвітів "Зоряних війн" та "Месників".

Нагадаємо, дещо раніше "Коментарі" повідомляли, що усе та ж студія HBO має в планах зйомки серіалу по мотивах "Гаррі Поттера". Зазначається, що наразі начебто розпочався пошук акторів, які виконуватимуть ролі, але будь-яка інша додаткова інформація відсутня. Авторка книг про юного чарівника Джоан Роулінг поки ніяк не прокоментувала подібні чутки.

Також на порталі можна дізнатися, який зі своїх найпопулярніших серіалів продовжила на другий сезон американська стрімінгова платформа Netflix.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини