Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Експерти підрахували, скільки грошей заробив Деніел Редкліфф за роль Гаррі Поттера
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти підрахували, скільки грошей заробив Деніел Редкліфф за роль Гаррі Поттера

Користувачів мережі й досі цікавить безліч питань, пов'язаних зі знімальним процесом

4 травня 2021, 15:12 comments2257
Поділіться публікацією:

Світову славу акторові Деніелу Редкліффу принесли зйомки у фільмах про Гаррі Поттера. Не дивно, що користувачів мережі цікавить усе, що пов'язано зі знімальним процесом. Зокрема, заробітки Редкліффа за участь у сазі.

Експерти підрахували, скільки грошей заробив Деніел Редкліфф за роль Гаррі Поттера

Гаррі Поттер (фото з відкритих джерел)

Сайт Looper підрахував, скільки Деніел Редкліфф заробив за участь у фільмах про Гаррі Поттера. Прибуток вказано за кожен епізод франшизи.

Так, зйомки "Філософського каменя" принесли актору $1 мільйон, гонорар за "Таємну кімнату" склав $3 мільйони, а за "В'язня Азкабану" Редкліфф отримав вже $6 мільйонів. "Орден Фенікса" приніс йому $14 мільйонів, а 3 фінальних епізоди — по $25 мільйонів кожен. У підсумку актор заробив $99 мільйонів за зйомки у фільмах.

Однак це лише частина доходів Редкліффа. Крім фільмів, франшиза охоплює кілька театральних постановок, деякі проєкти поки перебувають на стадії розробки.

Так, платформа HBO Max планує зняти серіал за "Гаррі Поттером", а у 2020 році на сайті We Got This Covered з'явилася інформація про вихід спін-офф фільмів, події яких розгортаються через 20 років після завершення історії.

У результаті CheatSheet Showbiz оцінює доходи Редкліффа приблизно у $110 мільйонів, тоді як Sunday Times — у $112 мільйонів. Таким чином, він — один із найбагатших акторів Великобританії.

Експерти підрахували, скільки грошей заробив Деніел Редкліфф за роль Гаррі Поттера - фото 2

Нагадаємо, 25-річний блогер і косплеєр Фелікс Лало із Франції став дуже популярним завдяки вражаючій схожості із Гаррі Поттером — юним чарівником із Хогвартса, який полонив серця мільйонів глядачів.

Чоловік називає себе неофіційними двійником Деніела Редкліфа, який виконав роль культового персонажа із книг Джоан Роулінг.

Як тільки блогер надягає окуляри, малює на лобі фальшивий шрам і переодягається у форму учня чарівної школи Хогвартс, користувачам мережі ледь вдається відрізнити його від головного героя кінострічки. Прочитати про нього більше можна в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини