Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Джейсон Стейтем зіграє в новому трилері Гая Річі
commentss НОВИНИ Всі новини

Джейсон Стейтем зіграє в новому трилері Гая Річі

Джейсон вже не раз знімався в кінострічках Гая Річі

6 вересня 2020, 12:40 comments1115
Поділіться публікацією:

Популярний актор, зірка фільмів "Механік" і "Шпигун" Джейсон Стейтем погодився знятися у новій кінострічці, режисерувати яку буде Гай Річі. Таку інформацію надало видання Deadline.

Джейсон Стейтем зіграє в новому трилері Гая Річі

Джейсон Стейтем | Samir Hussein | WireImage

Зйомки трилера, який оповідає про агента МІ-6, повинні початися в жовтні поточного року, а ось дата прем'єри знаходиться поки під питанням. Нова кінострічка Гая Річі називатиметься "П'ять очей" і розповість про шпигуна (Стейтем), який отримує завдання зупинити продаж новітньої небезпечної зброї. Для виконання доручення йому доведеться застосувати всю свою спритність, чарівність та винахідливість.

Працювати над трилером будуть компанії Miramax і STXfilms, які недавно випустили фільм "Джентльмени" під керівництвом Гая Річі, що зібрав у світовому прокаті понад 114 млн доларів.

До слова, Джейсон Стейтем та британський режисер неодноразово працювали разом в таких фільмах, як "Великий куш", "Карти, гроші, два стволи" і "Костолом".

Представники кінокомпаній кажуть, що ці дві знаменитості складають неймовірну комбінацію, тому фільм повинен вийти досить успішним.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Джессіка Альба повертається на екрани в новому трилері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини