Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Дочка Джонні Деппа отримала головну роль в трилері (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка Джонні Деппа отримала головну роль в трилері (ВІДЕО)

Дочка актора також зацікавлена в кінематографі

4 березня 2021, 13:15
Поділіться публікацією:








Дочка популярного голлівудського актора Джонні Деппа, 21-річна модель Лілі-Роуз Депп знялася в новому провокаційному фільмі під назвою "Мандрівники".

Дочка Джонні Деппа отримала головну роль в трилері (ВІДЕО)

Лілі-Роуз Депп (фото з відкритих джерел)

Знаменитість зіграла в ньому не епізодичну, а головну роль. Але це не перший її дебют в кіно, зіркову дочку можна ще побачити в кінострічках: "Чесна людина", "Планетаріум", "Король" та інших.

Американська медіакомпанія Lionsgate Movies вже опублікувала на своїй офіційній сторінці в YouTube перший трейлер "Мандрівників", який зібрав вже понад 1,7 млн переглядів. Відомо, що в кінострічці йтиметься про 30 молодих людей, яких відправили в космічну експедицію, щоб вони заселили далеку планету. В ході експерименту вони вживають дивну рідину синього кольору з наркотичним ефектом, яка "притупляє" їхні почуття. І як тільки герої від неї відмовилися їх емоції вийшли з-під контролю.

Компанію Лілі-Роуз Депп в цьому фільмі склав Колін Фаррел ("Джентльмени", "Згадати все"), Тай Шерідан ("Першому гравцеві приготується"), Айзек Хемпстед-Райт ("Екстрасенс") та інші.

Відомо, що прем'єра "Мандрівників" повинна була відбутися в кінці 2020 року, але через пандемію коронавірусної інфекції, її довелося перенести. У кінотеатральний прокат трилер вийде 22 квітня.

Нагадаємо, що 21-річна американська модель Лілі-Роуз Депп відверто розповіла, які методи виховання застосовувалися в її зірковій сім'ї. За словами дівчини, її батько Джонні Депп і мати Ванесса Параді не відрізнялися особливою суворістю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дочка Джонні Деппа знялася в міні-фільмі Chanel.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини