Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Добірка небанальних фільмів про стартапи, які варто подивитись
commentss НОВИНИ Всі новини

Добірка небанальних фільмів про стартапи, які варто подивитись

Корисні та цікаві фільми про стратапи

21 лютого 2024, 14:05
Поділіться публікацією:








У світі стартапів, де кожен крок може визначити майбутнє підприємства, важливо знаходити натхнення та вчитись на прикладах інших успішних компаній. Фільми про стартапи не лише розповідають захоплюючі історії успіху або провалу, але й піднімають важливі аспекти підприємництва, від ризиків та невдач до невичерпного потенціалу ідеї. 

Добірка небанальних фільмів про стартапи, які варто подивитись

У нашій добірці ви знайдете небанальні фільми, які розкривають захопливий світ стартапів та надихають глядачів на нові досягнення у сфері бізнесу та інновацій. 


Фільм "Мільярдер" (Le bimillionnaire)


Рік виходу: 2000

Юний герой фільму вірить у свої здібностіта починає створбвати свій власний бізнес, щоб збагатити та здійснити мрії. Він бере на себе ризик, відкриває різні компанії та багато вчиться на шляху до успіху. 


Фільм "Засновник" 


Рік виходу: 2016

Фільм розповідає історію чоловіка, який створив знамениту мережу швидкого харчування McDonald's. Реймонд Крок у 52-річному віці, мав різноманітний досвід роботи, включаючи роль менеджера з продажу нерухомості та музиканта. Починаючи як постачальник міксерів, він одного разу отримав замовлення від ресторану, який виявився власником братів МакДональдсів. Цей ресторан вражав своїм швидким обслуговуванням, де їжа готувалася за кілька хвилин. Крок захопився ідеєю швидкого харчування і запропонував розширити її на глобальному рівні, покриваючи великі мегаполіси та маленькі міста. Незважаючи на початкові невпевненості МакДональдсів, він ризикував власними заощадженнями та житлом, щоб реалізувати цю неймовірну ідею та зробити мережу ресторанів McDonald's відомою в усьому світі.


Фільм "Стартап ком"


Рік виходу: 2001

Цей фільм — документальний посібник по тому, як не треба робити інтернет-бізнес. 

Документальний фільм "Стартап.ком" точно вартий уваги підприємців та бізнесменів, ілюструючи відкритим чином актуальні проблеми в бізнесі. Зокрема, він висвітлює наслідки неефективного управління та неправильного акцентування у керівництві перспективною компанією. Фільм розкриває таємниці того, як зберегти ефективність команди та створити сприятливу атмосферу навіть у кризових умовах. 


Фільм "Ctrl + Alt + Complete"


Рік виходу: 2001

П'ять компаній, п'ять підприємців, п'ять моделей ведення бізнесу. Фільм був знятий на гроші Microsoft і був покликаний стати своєрідним "практичним посібником" для підприємців. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини