Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Disney зніматиме продовження легендарного мультсеріалу: дата прем’єри
commentss НОВИНИ Всі новини

Disney зніматиме продовження легендарного мультсеріалу: дата прем’єри

"Футурама" повернеться на екрани у 2023 році з 20-ма новими серіями

10 лютого 2022, 16:19
Поділіться публікацією:

Онлайн-кінотеатр Hulu замовив виробництво 20 нових серій мультсеріалу "Футурама". Прем’єра нового сезону запланована на 2023 рік. Нині лишається невідомим лише те питання, чи буде у складі команди актор Джон ДіМаджіо, який озвучував робота Бендера. Про це пише видання Variety, передає портал "Коментарі".

Disney зніматиме продовження легендарного мультсеріалу: дата прем’єри

Продовження Футурама. Фото з відкритих джерел

Платформа Hulu належить компанії "The Walt Disney Company". Цьогоріч вони замовили у авторів проекту "Футурама" Метта Грейнінга і Девіда С. Коен новий сезон мультсеріалу "Футурама". Їм вдалось зібрати акторів, які озвучували героїв стрічки. Проте досі невідомо, чи вдалось досягти домовленостей з Джоном ДіМаджіо, який озвучив Бендера.  Також видання зазначає, що робота над новими серіями вже стартувала цього місяця.

"Я дуже радий, що ми маємо ще один шанс поміркувати про майбутнє, або про щось інше, окрім сьогодення", — прокоментував Девід С. Коен. виробництво нових випусків.

Нагадаємо, з часу виходу останньої серії "Футурами" минуло вже десятиліття. Мультсеріал розповідає про працівника служби доставки піцерії Філіпа Фрая з Нью-Йорка, який випадково себе заморозив напередодні Нового 2000 року. Він прокинувся лише у 2999 році, де познайомився з одноокою мутанткою Лілою та роботом Бендером, який веде не здоровий спосіб життя. Пригоди відбуваються як у космосі, так і на Землі.  Увесь сюжет пронизаний сатиричними ситуаціями і відповідними жартами. За двадцять років проекту глядачам було презентовано 140 серій. 

Читайте також: Супутники Ілона Маска заважають астрономам: чим це може бути небезпечно




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини