Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Де Ніро і Малкович зіграють в новому трилері
commentss НОВИНИ Всі новини

Де Ніро і Малкович зіграють в новому трилері

Триллер "викупатися мене в річці" з'явиться на екранах в наступному році

18 вересня 2020, 13:10
Поділіться публікацією:

Роберт Де Ніро, Джон Малкович і музикант Машин Ган Келлі знімуться в новому голівудських фільмі, який носить назву "викупатися мене в річці". Про це повідомляє портал "Окинемо".

Де Ніро і Малкович зіграють в новому трилері

Дана картина оповідає про наркомана-гомосексуаліста, який переживає важку втрату. Його коханець вмирає в один з ввечері після чергового передозу. Причиною смерті стали неякісні наркотики. Через це головний герой намагається знищити всіх дилерів, які пропонують поганий товар своїм клієнтам. Головне в такій ситуації — не потрапити в руки до поліцейських.

Режисером фільму виступить Рендолл Еммет, відомий широкому колу глядачів по фільму "Два стволи". Також він брав участь в зйомках більшості картин Мартіна Скорсезе, зокрема, в "Ірландця" і "Мовчанні".

Як раніше повідомляли "Коментарі", Роберт Де Ніро прикрасив обкладинку італійського журналу.

В інтерв'ю виданню актор розповів, що дуже любить італійські фільми і цю країну в цілому, тому погодився зіграти в кінострічці, яка б показала історію італо-американської мафії. Роберт Де Ніро також зазначив, що хоче в досконалість опанувати італійською мовою, тому робота над сценарієм "Ірландця" допомогла йому розширити свій словниковий запас і більше вжитися в роль.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини