Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Coca-Cola представила нову різдвяну рекламу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Coca-Cola представила нову різдвяну рекламу (ВІДЕО)

Нова реклама вийшла дуже емоційною

13 листопада 2020, 13:00
Поділіться публікацією:








Різдвяна реклама Coca-Cola завжди підіймає настрій і занурює у святкову атмосферу. В цьому році компанія випустила новий ролик, який викликає ніжні почуття і нагадує нам про найголовніше.

Coca-Cola представила нову різдвяну рекламу (ВІДЕО)

Кадр з реклами

Сюжет нової реклами Coca-Cola розповідає про батька, який обіцяє доньці доставити її лист Санта-Клаусу. Звичайно, на його шляху трапляється безліч перешкод, але стримати слово і дістатися до Північного полюса у нього все ж вийшло. А в кінці виявляється, що бажанням дівчинки на Різдво було те, щоб тато провів його вдома. Тому, Санта-Клаус на своєму легендарному фургоні з радістю виконує її прохання.

До речі, слоганом нинішньої кампанії стала фраза "This Christmas, give something only you can give" (на це Різдво подаруйте те, що можете подарувати тільки ви).

До слова, автором нової реклами став режисер Тайка Вайтіті, який в цьому році отримав премію "Оскар" за сценарій до фільму "Кролик Джо-Джо".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що компанія "Coca-Cola" представила першу пляшку з пластику, виловленого у Світовому океані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини