Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Барак Обама поділився добіркою своїх улюблених серіалів
commentss НОВИНИ Всі новини

Барак Обама поділився добіркою своїх улюблених серіалів

Творці цих серіалів відреагували на похвалу Обами

17 грудня 2020, 12:20
Поділіться публікацією:

44-й президент США Барак Обама в листопаді 2020 роки випустив першу книгу своїх мемуарів "Земля обітована". В одному з недавніх інтерв'ю він розповів, як проходила його робота над книгою і які серіали він дивився в перерві між написанням.

Барак Обама поділився добіркою своїх улюблених серіалів

Барак Обама назвав свої улюблені серіали (фото з відкритих джерел)

Барак Обама зазначив, що робота над книгою тривала близько чотирьох років, писати він почав її незадовго до того, як покинув Білий дім. Підтримувати себе в тонусі йому допомагав зелений чай і улюблені серіали, на які він перемикався, щоб трохи розслабитися. А ось музику під час написання книги колишній президент США не слухав, він зазначив, що вона не налаштовувала його на потрібний лад, а тільки збивала з думки.

Отже, щоб "розвантажитися" Барак Обама дивиться "Пацанів", "В кращому світі", "Хранителів" і "Краще телефонуйте Солу". За словами політика, американський серіал "У кращому світі" він вважає неймовірно мудрим і милим, адже в ньому добре поєднуються елементи комедії та серйозні філософські питання. А ось "Краще телефонуйте Солу" сподобався Обамі за хороших персонажів і дослідження темної сторони американської мрії.

"Пацани" і "Хранителі" потрапили в список його улюблених серіалів, тому що в них перевертається уявлення про супергероїв і оголюються проблеми раси, капіталізму і те, як корпорації та ЗМІ спотворюють реальність.

Творці цих серіалів відреагували на похвалу колишнього президента США Барака Обами у своєму Twitter. Кожен зізнався, що був приємно здивований тим, що політику сподобався його проект.

Нагадаємо, нещодавно "король жахів" Стівен Кінг розповів, який серіал 2020 року його вразив найбільше.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що сайт Rotten Tomatoes назвав кращі серіали 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини