Головна Новини Дозвілля мода Зірка «Справжнього детективу» стала обличчям нового аромату Armani
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Справжнього детективу» стала обличчям нового аромату Armani

Giorgio Armani представляє новий аромат My Way

30 липня 2020, 10:35
Поділіться публікацією:

Останній жіночий аромат бренду Si, Giorgio Armani минулого року був на сьомому місці у світі за обсягом продажів. Популярність аромату принесла не тільки шипрово-фруктова композиція, але і те, що амбасадором парфуму була актриса Кейт Бланшетт. Обличчям нового аромату My Way стала теж актриса — пуэрторіканка Адріа Архона ("Справжній детектив", "Нарко"). Про це повідомляє видання buro247.

Зірка «Справжнього детективу» стала обличчям нового аромату Armani

Жіночий аромат My Way натхненний подорожами та пошуком нових вражень. Джорджо Армані в ролі героїні представив сучасну молоду жінку. "Вона розумна, допитлива і позбавлена забобонів. Найцінніше для неї — це досвід спілкування і пізнання".

Парфумерний і косметичний бренд Giorgio Armani є частиною L'oreal Group, але дизайнер повністю брав участь у розробці ідеї аромату і особисто намалював ескіз флакону.

My Way створений в концепції сталого розвитку. Флакон та упаковування піддаються переробці. У нового аромату є рефил, що на 32% зменшує необхідність у використанні картону, на 55% зменшує кількість використовуваного скла, на 64% менше пластику та на 75% — металу.

Це перший крок для Armani в зниженні вуглецевого сліду від виробництва та дистрибуції продуктів. До 2025 року компанія зобов'язується зменшити слід на 25%.

Парфумерна композиція будується навколо туберози, улюбленої квітки Армані. Головну ноту доповнює ваніль з Мадагаскару, бергамот з Калабрії, квіти апельсина з Єгипту, жасмин, білий мускус.

Задля підтримки сталого землеробства компанія фінансує програму на острові Мадагаскар. Інші парфумерні інгредієнти закуповуються у відповідальних постачальників по всьому світу.

Запуск аромату запланований на 10 серпня на сайті бренду. У кінці серпня My Way надійде в продаж в магазини по всьому світу.

Зірка «Справжнього детективу» стала обличчям нового аромату Armani - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що співачка Тіна Кароль представила власний парфум.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини