Головна Новини Дозвілля мода Вже не модно: п'ять головних антитрендів весни-2021
commentss НОВИНИ Всі новини

Вже не модно: п'ять головних антитрендів весни-2021

Від цих речей краще позбутися вже зараз

22 березня 2021, 11:55
Поділіться публікацією:

Попри похолодання, на календарі вже весна і скоро ми зможемо насолодитися теплими та сонячними днями. Поки ж можна зробити ревізію у своєму гардеробі й заховати якомога далі речі, які визнані антитрендами цієї весни. Які предмети одягу потрапили до стоп-листа?

Вже не модно: п'ять головних антитрендів весни-2021

Що не варто носити навесні 2021 / Фото / Christian Vierig / Getty Images Entertainment / Getty Images

Приталені піджаки

Цього року в моді піджаки в стилі оверсайз, які не сковують рухів і добре поєднуються з будь-якими речами. А ось від приталених і обтислих моделей краще відмовитися, тому що такий фасон давно вийшов із моди.

Велосипедки

Ще недавно велосипедки були на піку популярності, їх носили такі відомі моделі, як Ірина Шейк і Хейлі Бібер. Однак цієї весни такі обтислі шорти краще змінити на бермуди — широкі штани вільного покрою до колін, які підходять для будь-якого типу фігури.

Занадто строкаті джинси

Не купуйте в цьому сезоні джинси, які розшиті бісером, стразами, паєтками, нашивками та іншими елементами декору, тому що ви прирікаєте себе на модний провал. Віддайте перевагу більш стриманим моделям.

Сорочка вузького крою

Обтислі сорочки також визнані антитрендами весни-2021. Такий силует вже застарів, а на зміну йому прийшли ефектні моделі з чоловічого плеча. Їх можна поєднувати із джинсами, базовими штанами або спідницями.

Кричущі лого

Не потрібно відкрито висловлювати свою любов до різних брендів, наприклад, за допомогою кричущого надпису "Gucci" на футболці. Так, це було в моді, але наразі логоманія втратила свою актуальність.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які кольори та відтінки будуть на піку популярності навесні-влітку 2021 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини