Головна Новини Дозвілля мода Відомий репер випустив кросівки з людською кров'ю (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий репер випустив кросівки з людською кров'ю (ФОТО)

Новинка репера піддалася критиці

29 березня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:








21-річний відомий американський репер Lil Nas X розробив "сатаністський" дизайн взуття і потрапив під хвилю критики в соціальній мережі.

Відомий репер випустив кросівки з людською кров'ю (ФОТО)

Lil Nas X / YouTube

Спільно з американською компанією MSCHF виконавець випустив кросівки під назвою "Satan Shoes" (Взуття Сатани). Вони чорного кольору з червоними вставками й підошвою, до складу якої була додана крапля людської крові. На кросівки нанесена пентаграма бронзового кольору і червоне число 666.

На взутті вишито і біблійне писання Луки 10:18, в якому йдеться про вигнання сатани з небес. Вартість такої новинки становить 1018 доларів (28,5 тисячі гривень).

Відомий репер випустив кросівки з людською кров'ю (ФОТО) - фото 2
Відомий репер випустив кросівки з людською кров'ю (ФОТО) - фото 3

Усього було випущено 666 кросівок такого дизайну, основою для яких слугувало взуття Nike Air Max 97s. Але представники американської компанії Nike заперечують свою участь у випуску цієї моделі.

Відомо, що кров, яку додали в кросівки, належить співробітникам компанії MSCHF. Про це сказав один з її представників, підкресливши, що вони люблять жертвувати собою заради мистецтва.

Американський виконавець представив свої кросівки в соціальній мережі Instagram, але багато користувачів розкритикували його за таку ідею: "Ти хворий", "Це неповага до твоїх релігійних фанатів", "Почни поважати Бога", — написали фоловери.

Після цього Lil Nas X завантажив на свій офіційний YouTube-канал ролик, у якому спробував вибачитися за "сатаністську" модель кросівок, але глядачі так і не почули вибачень, оскільки його мова обривається фрагментом скандального кліпу на пісню "MONTERO", де репер по сюжету потрапляє в пекло і танцює на колінах у сатани.

 

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 26-річний реп-виконавець Lil Uzi Vert шокував фанатів несподіваним рішенням — він хоче імплантувати собі в лоб рожевий діамант вартістю 24 мільйони доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини