Головна Новини Дозвілля мода Вечір блискучих зірок: 7 легендарних суконь кінофестивалю в Каннах
commentss НОВИНИ Всі новини

Вечір блискучих зірок: 7 легендарних суконь кінофестивалю в Каннах

ТОП-7 найкращих суконь Каннського кінофестивалю

24 травня 2024, 13:00
Поділіться публікацією:

Каннський кінофестиваль – це не лише огляд новинок кіно, а й парад розкішного вбрання. За свою історію фестиваль бачив на червоній доріжці величезну кількість блискучих образів, але деякі з них назавжди вписані в історію моди. Представляємо вашій увазі ТОП-7 самих легендарних суконь, що підкорили Канни.

Вечір блискучих зірок: 7 легендарних суконь кінофестивалю в Каннах

ТОП-7 найкращих суконь Каннського кінофестивалю

1. Принцеса Діана у небесно-блакитній сукні Catherine Walker (1987)

У 1987 році принцеса Діана підкорила Канни ніжною небесно-блакитною сукнею від Catherine Walker. Невагомий шифон, що підкреслює тендітну фігуру принцеси, елегантний силует і чарівна простота зробили цей образ одним із най iconic в історії фестивалю.

2. Анджеліна Джолі у білій асиметричній сукні Atelier Versace (2011)

Біла асиметрична сукня Atelier Versace, в якій блищала Анджеліна Джолі в 2011 році, стала одним із образів актриси, що найбільш запам'ятовуються. Сміливий розріз, що підкреслює струнку ногу зірки, і драматичний шлейф зробили це вбрання втіленням розкоші та гламуру.

3. Блейк Лайвлі у смарагдовій сукні Gucci Première (2014)

Блейк Лайвлі на Каннському кінофестивалі 2014 року продемонструвала сліпучий образ у смарагдовій сукні Gucci Première. Розкішний шлейф, мерехтлива тканина та глибокий виріз декольте зробили актрису справжньою королевою червоної доріжки.

4. Белла Хадід у золотій сукні Roberto Cavalli (2016)

Белла Хадід на Каннському кінофестивалі 2016 року викликала фурор у золотій сукні Roberto Cavalli. Сукня з відкритими плечима, глибоким декольте та високим розрізом підкреслила точену фігуру моделі та стала одним із найсексуальніших образів за всю історію фестивалю.

5. Крістен Стюарт у чорній сукні Chanel Haute Couture (2016)

Крістен Стюарт у 2016 році продемонструвала бунтарський дух, вибравши для червоної доріжки Канн зухвалу чорну сукню Chanel Haute Couture. Асиметричний крій, пір'я і глибоке декольте зробили образ актриси сміливим і незабутнім.

6. Ріанна в кутюрній сукні Giambattista Valli (2017)

Ріанна в 2017 році на кінофестивалі Канна блищала в пишній кутюрній сукні Giambattista Valli. Ніжно-рожевий колір, об'ємна спідниця та шлейф створили образ справжньої принцеси, а грайливий виріз на плечі додав образу зухвалості.

7. Сельма Хайєк у сукні Atelier Versace (2018)

Сельма Хайєк у 2018 році на Каннському кінофестивалі продемонструвала розкішний образ у червоній сукні Atelier Versace. Сукня з відкритими плечима, глибоким декольте та високим розрізом підкреслила красу та жіночність актриси, а блискучі прикраси додали образу гламуру.

Ці 7 суконь — лише мала частина того безлічі легендарних образів, які прикрашали червону доріжку Канського кінофестивалю за його 75-річну історію. Щороку фестиваль дарує нам нові модні шедеври, які назавжди вписуються в історію моди та надихають дизайнерів та модниць у всьому світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини