Головна Новини Дозвілля мода У Мережі з'явився новий флешмоб
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мережі з'явився новий флешмоб

У Інстаграмі вже понад сім мільйонів публікацій

31 липня 2020, 15:14
Поділіться публікацією:

У соціальній мережі Інстаграм почався новий флешмоб проти домашнього насильства. Про це повідомляє The New York Times.

У Мережі з'явився новий флешмоб

Акція "жінки підтримують жінок" почалася в Туреччині — дівчата стали викладати свої чорно-білі фото, щоб звернути увагу на збільшення випадків домашнього насильства і вбивств під час карантину. Зараз в Інстаграмі більше ніж сім мільйонів публікацій з хештегом #challengeaccepted, #womensupportingwomen і #blackandwhitechallenge. Ставлення до флешмобу суперечливе: одні вважають, що це важлива ініціатива, інші — що сенс акції був спотворений через численні ретушовані знімки зірок.

Дівчата не тільки викладають монохромні фото, але й пишуть пости про рівні права, про взаємну підтримку та про проблеми, з якими жінки стикаються щодня. Також користувачки відзначають своїх подруг або інших дівчат, якими вони захоплюються, — так можна передати добрі слова один одному.

Більшість негативних коментарів під публікаціями відомих дівчат пов'язані з тим, що пости стають безкоштовною рекламою акаунтів подруг і часто не супроводжуються ніякими підписами, а саме в цьому і був сенс #blackandwhitechallenge.

У 2016 році в Інстаграмі вже проходила подібна акція: жінки публікували свої чорно-білі фотографії з тегом #challengeaccepted на знак боротьби з раком.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в твіттері запустили флешмоб, присвячений малюкові Йоді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини