Головна Новини Дозвілля мода ТОП-5 культових сумок, які ніколи не застаріють
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 культових сумок, які ніколи не застаріють

Класика та стиль: огляд вічно модних сумок від світових брендів

13 вересня 2024, 19:06
Поділіться публікацією:

У світі моди постійно змінюється, але є речі, які залишаються незмінними протягом десятиліть. Йдеться про культові сумки, які не тільки не втрачають своєї актуальності, а й продовжують бути предметом бажання багатьох модниць по всьому світу. Сьогодні ми розповімо про п'ять легендарних сумок, які стали символами стилю та розкоші.

ТОП-5 культових сумок, які ніколи не застаріють

Культові сумки, які завжди в тренді

Birkin від Hermès

Сумка Birkin, названа на честь актриси та співачки Джейн Біркін, продовжує бути однією з найбажаніших у світі. З моменту свого створення в 1984 році до сьогодні, Birkin є символом статусу та вишуканості. Для придбання цієї сумки потенційним власникам доводиться записуватись в очікування на кілька місяців, а вартість тільки збільшується з кожним роком.

Chanel Quilted Bag

Класична стьобана сумка від Chanel, створена Коко Шанель в 1955 році, залишається одним з найвідоміших аксесуарів у світі моди. Ця сумка з клапаном, найчастіше в чорному кольорі, постійно з'являється на модних показах і гардеробах знаменитостей.

Jackie від Gucci

Сумка Jackie від Gucci, названа на честь Джекі Кеннеді, продовжує бути серед фаворитів протягом багатьох років. Перевидання цієї класичної моделі з додаванням нових кольорів та елементів лише підкреслює її нев'яну популярність.

Saddle від Dior

Сумка Saddle від Dior, що дебютувала в 1999 році під керівництвом Джона Гальяно, швидко стала мегапопулярною. Вона регулярно з'являється як на модних показах, так і в гардеробах відомих модних інфлюєнсерів по всьому світу.

Nylon від Prada

Сумка Nylon від Prada, що здається на перший погляд простою і базовою, перетворилася на один з аксесуарів бренду, що найбільше продаються. Її популярність серед модниць не знижується вже багато років.

Ці сумки доводять, що деякі речі справді поза часом. Вони символізують не лише моду, а й вічну цінність, якість та стиль, що робить їх бажаними аксесуарами для будь-якого гардеробу. Вкладення в такі сумки — це вкладення в історію моди, яке тільки цінуватиметься з часом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини