Головна Новини Дозвілля мода Стиліст розповіла про тренд весняної моди 2024 року: з чим носити
commentss НОВИНИ Всі новини

Стиліст розповіла про тренд весняної моди 2024 року: з чим носити

Чому клітина залишається популярною у модних трендах 2024 року

15 квітня 2024, 18:00
Поділіться публікацією:

У модному світі чимало трендів приходять та йдуть, але деякі з них стають вічними класиками. Такої долі удостоїлася клітина — принт, який не лише уособлює традиції, а й легко вписується в сучасні тренди, залишаючись актуальним протягом десятиліть.

Стиліст розповіла про тренд весняної моди 2024 року: з чим носити

Стилістка назвала тренд весни 2024

Цей унікальний принт вперше набув широкого поширення в Шотландії, де був традиційним елементом чоловічого вбрання — кілта. Надалі клітина трансформувалася із символу кланової приналежності на справжній модний елемент, популярний серед жінок, і серед чоловіків.

За словами відомої стилістки Еліз Ган, картатий візерунок пропонує багатство варіацій. Він може змінюватись від дрібної до великої клітини, представлений у різних колірних рішеннях і візерунках, що дозволяє кожному знайти ідеальний варіант, що підходить під індивідуальний стиль.

Для того, щоб правильно інтегрувати клітину в гардероб, стилісти радять поєднувати такі речі з однотонними елементами. Це дозволяє зробити картатий візерунок центральним елементом образу, наголошуючи на його унікальності. Також, для створення більш стриманого та витонченого образу можна вибрати один із кольорів принта та доповнити його іншими предметами гардеробу у цьому ж тоні.

Сьогоднішні тенденції також підтримують ідею поєднання клітини з іншими принтами чи незвичайними матеріалами, наприклад, з мереживом чи шкірою. Однак тут важливо дотримуватися балансу і не перестаратися, щоб образ залишався гармонійним.

Клітина, безперечно, залишається у списку маст-хев кожного сезону, завдяки своїй здатності адаптуватися та залишатися важливою частиною модного діалогу, як свідчить історія та постійна присутність у колекціях провідних дизайнерів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини