Головна Новини Дозвілля мода Оголошено два головних кольори 2021 року: що вони означають
commentss НОВИНИ Всі новини

Оголошено два головних кольори 2021 року: що вони означають

Звичайно, в обох кольорах закладений глибокий сенс

10 грудня 2020, 10:55
Поділіться публікацією:

Американський Інститут кольору Pantone, який щорічно задає тренди у світі моди й дизайну, оголосив одразу два головних відтінки 2021 року.

Оголошено два головних кольори 2021 року: що вони означають

головні кольори 2021 года / Image Source / Digital Vision / Getty Images

На цей раз представники компанії не обмежилися однією палітрою і виділили відразу два основні кольори, які будуть домінувати в дизайнерських колекціях і стануть орієнтиром для людей в різних сферах.

Отже, головними кольорами майбутнього року названий сірий Ultimate Grey і пастельно-жовтий Illuminating. Саме це поєднання найчастіше зустрічалося в колекціях весна-літо 2021 відомих брендів, серед яких Prada, Jacquemus, Gucci, Balmain і Givenchy.

Представники Pantone відзначили, що ці відтінки позитивно вплинуть не тільки на гардероб, а й морально всіх підбадьорять. "Очевидно, що один колір не зміг би висловити все, що потрібно. Замість цього ми вибрали два відтінки, які добре поєднуються один з одним. Два кольори також означають те, що всі ми потребуємо один одного", — відзначили фахівці.

Звичайно, в обох відтінках закладений глибокий сенс: Ultimate Grey символізує силу і стійкість, а сонячний Illuminating асоціюється з радістю, теплом і дарує надію на краще майбутнє.

Оголошено два головних кольори 2021 року: що вони означають - фото 2

До речі, відразу два головних кольори року Pantone вибрали не вперше, адже у 2016-му основними відтінками стали блакитний Serenity і рожевий Rose Quartz, більш відомий як Millennial Pink.

Нагадаємо, що у 2020 році головним кольором був класичний синій, який підкреслював прагнення людей до стабільності та надію.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що наближається 2021 рік, який пройде під знаком Білого Металевого Бика. Експерти розповіли, в чому ж зустрічати це свято.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини