Головна Новини Дозвілля мода Одяг із желе: дизайнер з Ісландії здивував новинкою (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Одяг із желе: дизайнер з Ісландії здивував новинкою (ФОТО)

Дизайнер з Ісландії Валдіс Стейнарсдоттір випустила безшовні желейні топи, які можна переплавити

25 травня 2021, 16:50
Поділіться публікацією:

Дизайнери з усього світу намагаються представляти незвичайні та оригінальні новинки, щоб не тільки здивувати покупця, але й думати про екологію. Модельєр з Ісландії, наприклад, випустила топи із желе. Досить незвично, чи не так?

Одяг із желе: дизайнер з Ісландії здивував новинкою (ФОТО)

Як виглядає одяг ыз желе (фото з відкритих джерел)

Валдіс Стейнарсдоттір випустила лінійку безшовних желейних топів, які можна переплавити, коли вони набриднуть.

Запропонована нею технологія циклічного виробництва одягу повністю безвідходна. Дизайнер також зазначає, що, на відміну від звичайного одягу, її вироби не створюються з синтетичних матеріалів і в процесі виробництва використовується тільки та кількість матеріалу, яка необхідна для конкретного елемента одягу.

"Цей метод виготовлення одягу, безумовно, змушує нас зупинитися і переосмислити наші поточні методи виробництва. Він пропонує техніку, яка виключає обрізки та синтетичні матеріали", — зазначила Стейнарсдоттір.

Желейний одяг створюють, змішуючи желатин або агар із водою, натуральними барвниками та цукровим спиртом, який допомагає досягти потрібної пластичності.

Новинки будуть представлені в рамках фестивалю DesignMarch у Рейк'явіку. Чи надійде незвичайний одяг у продаж, поки невідомо.

Одяг із желе: дизайнер з Ісландії здивував новинкою (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що у квітні 2021 року відомий японський бренд Midorikawa представив свою незвичайну новинку — черевики з пальцями та педикюром. Дизайнери створили як жіночі, так і чоловічі моделі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що онлайн-бутик Dress X, одяг з якого ідеально підійде для модних виходів у соцмережах, став справжньою альтернативою сотням нарядів, які висять у шафі. Магазин цифрового одягу відкрили Дар'я Шаповалова та Наталія Моденова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини