Головна Новини Дозвілля мода Новинка від Balenciaga: як виглядають крокси на шпильці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Новинка від Balenciaga: як виглядають крокси на шпильці (ФОТО)

Іспанський дім моди Balenciaga спільно з дизайнерами гумового взуття Crocs представив незвичайну новинку

9 червня 2021, 16:00 comments1003
Поділіться публікацією:

Відомий будинок моди Balenciaga продовжує дивувати покупців своїм нестандартним і оригінальним взуттям. Цього разу компанія спільно з брендом Crocs випустила новинку — крокси на стійкій шпильці.

Новинка від Balenciaga: як виглядають крокси на шпильці (ФОТО)

Balenciaga представив дивне взуття / Фото: depositphotos

У неділю, 6 червня, Balenciaga представив колекцію весна-літо 2022 року, в якій можна було побачити чимало сюрпризів. Серед них — аксесуари, створені спільно з Gucci, використання на показі технології діпфейк і продовження співпраці з брендом Crocs.

Цього разу бренди знову переосмислили звичні гумові сабо і створили дві нові моделі: крокси на стійкій шпильці, яка нагадує штир, і чоботи з високою халявою і масивною підошвою. Взуття представлене в кількох кольорах: насиченому зеленому, світло і темно-сірому і чорному. Також до них Balenciaga створив великі гумові кошики.

Скільки будуть коштувати новинки поки невідомо, але, з огляду на те, що за попередні сабо на платформі Balenciaga x Crocs потрібно було віддати 850 доларів (понад 23 тисячі гривень), можна з упевненістю сказати, що цього разу вартість точно буде не нижчою.

Новинка від Balenciaga: як виглядають крокси на шпильці (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, нещодавно японський бренд Midorikawa представив свою неоднозначну новинку з колекції VFF осінь-зима 2021/22 — черевики з п'ятьма пальцями та педикюром. Скільки буде коштувати новинка поки залишається в таємниці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вибір літнього взуття — це справа надзвичайно відповідальна, яка вимагає уважності до деталей, знання модних тенденцій, а також багато чого іншого. Але насамперед взуття повинно бути легким і зручним. На що ще варто звернути увагу при покупці?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини