Головна Новини Дозвілля мода Названа річ, яка ніколи не вийде з моди
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа річ, яка ніколи не вийде з моди

Ця річ дуже практична і універсальна

17 березня 2021, 10:10
Поділіться публікацією:

Деякі речі користуються великою популярністю протягом декількох сезонів, але є предмет гардероба, який буде актуальним завжди, в усі часи. Йдеться про тренч — двобортний плащ прямого або приталеного крою.

Названа річ, яка ніколи не вийде з моди

Яка річ ніколи не вийде з моди (фото з відкритих джерел)

Модний експерт з Лондона Пруденс Вейд зазначила, що тренч — елегантна, практична й універсальна річ, тому залишається популярною вже кілька десятків років. Він відмінно поєднується з будь-яким одягом, підходить під будь-який тип фігури, як жінкам, так і чоловікам.

У гардеробі кожної модниці такий плащ займається почесне місце, адже ця річ з розряду вічних, утилітарних, шикарних і зручних одночасно. Класичний тренч спокійно переживає сезонні коливання моди, особливого догляду за ним не потрібно, і він цілком відбиває свою вартість.

Зараз можна купити тренч на будь-який смак. Плащ шиють з різних матеріалів: шкіри, деніму, габардину, бавовни, можна підібрати під будь-яку погоду. Найпопулярнішим є тренч бежевого відтінку, тому що він є класикою, але можна вибрати й інші кольори: білий, синій, чорний, хакі. І взуття до такого плаща підходить практично будь-яке: спортивне, ботфорти, каблуки й туфлі-човники.

Названа річ, яка ніколи не вийде з моди - фото 2

Нагадаємо, що 51-річна американська зірка Дженніфер Лопес продемонструвала, як носити тренч в новому сезоні. Знаменитість помітили на вулицях Нью-Йорка в плащі бежевого кольору, який ідеально поєднувався з джинсами, чорною блузою і чорними черевиками на підборах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що український модельєр Андре Тан продовжує ділитися з модницями цінними порадами й назвав головні тренди весни-2021.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини