Головна Новини Дозвілля мода Модний сезон весна-літо: 9 трендових кольорів на 2024 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Модний сезон весна-літо: 9 трендових кольорів на 2024 рік

PANTONE назвав модні кольори 2024 року

26 лютого 2024, 13:55
Поділіться публікацією:

PANTONE назвав основні кольори весняно-літніх колекцій 2024 року, натхненні ідеєю самовираження особистості у світі моди. Новий модний сезон виділяється яскравими відтінками, щоб наголосити на важливості індивідуальності.

Модний сезон весна-літо: 9 трендових кольорів на 2024 рік

Отже, провідними трендовими кольорами сезону весна-літо 2024 стали червоно-жовтогарячі відтінки, синій, лавандовий, марлін, лимонний, м'ятний та бірюзовий. PANTONE також виділив колір під назвою "Desert Flower" (квітка пустелі) — це теплий і ніжний рожевий відтінок, що символізує квіти, що розпустилися під променями сонця. Таким чином, палітра нових колекцій наповнена свіжістю та енергією, наголошуючи на індивідуальності кожного образу.

Нинішнього року з упевненістю можна стверджувати, що поняття про швидкоплинну та мінливу моду поступово втрачає свою значущість. Все частіше дизайнери переосмислюють та звертають увагу споживачів на раніше відомі тренди та кольори. Наприклад, стиль barbiecore, натхненний фільмом про Барбі режисера Греті Гервіг, завоював популярність у 2023 році. І цього сезону рожевий колір знову з'являється на модних показах, хоча і з невеликою зміною відтінку.

Розглянемо докладніше, який колір буде в моді в 2024.


Персиковий

Модний сезон весна-літо: 9 трендових кольорів на 2024 рік - фото 2

Найбільш затребуваним кольором цього року стане персиковий, особливо відтінок Peach Fuzz, визнаний основним за версією Pantone. Рекомендується сміливо експериментувати з текстилем та формою, щоб персиковий або Apricot Crush наповнили ваш образ особливим настроєм.


Глибокий синій та м'який блакитний

Модний сезон весна-літо: 9 трендових кольорів на 2024 рік - фото 3

Королівський глибокий синій підкреслить риси обличчя та фігури, надаючи образу свіжості. М'які відтінки, особливо пудровий блакитний, домінуватимуть у 2024 році, надаючи вашим образам легкість та вишуканість.


Вишнево-червоний

Модний сезон весна-літо: 9 трендових кольорів на 2024 рік - фото 4

Насичений, літньо-осінній колір додасть яскравих ноток вашому образу. Темно-червоні відтінки вже були у тренді у 2023 році, включаючи їх у колекції таких брендів, як Gucci та AKNVAS.


Millennial pink або м'який рожевий

Модний сезон весна-літо: 9 трендових кольорів на 2024 рік - фото 5

Після популярності яскравого рожевого у 2023 році, Millennial pink продовжить залишатися у тренді у 2024 році. Цей вірусний відтінок надає образам особливого шарму і був модним ще в 2015-2016 роках.


Металік

Модний сезон весна-літо: 9 трендових кольорів на 2024 рік - фото 6

Тренд на металік зберігається, і в 2024 році очікується збільшення кількості металевих елементів в образах від голови до ніг.


Фісташковий та насичений зелений

Модний сезон весна-літо: 9 трендових кольорів на 2024 рік - фото 7

Зважаючи на те, що 2024 рік вважається роком Дерев'яного Зеленого Дракона, зелені відтінки будуть у центрі уваги. М'який фісташковий надасть свіжості навесні та влітку, а насичений зелений підкреслить образ у похмуру та прохолодну погоду.


Бузковий

Модний сезон весна-літо: 9 трендових кольорів на 2024 рік - фото 8

Бузковий колір, популярний минулого літа, збереже свою актуальність у 2024 році. Він підходить для носіння цілий рік.


Канарково-жовтий

Модний сезон весна-літо: 9 трендових кольорів на 2024 рік - фото 9

Цей гарний та яскравий відтінок жовтого може підняти настрій навіть у похмурий день. Ви можете зробити його центром образу або об'єднати різні відтінки та створити монохромний цілісний образ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини