Головна Новини Дозвілля мода Модні тренди 2023/2024: актуальні тенденції моди з фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Модні тренди 2023/2024: актуальні тенденції моди з фото

Ми розповімо, які тенденції жіночої, чоловічої та дитячої моди будуть у центрі уваги

26 листопада 2023, 07:25
Поділіться публікацією:

Саме час оновити гардероб, дотримуючись найцікавіших модних трендів 2023/2024. Від зухвалих експериментів до повернення до класики – вибір образів у цьому сезоні дуже широкий. Ми розповімо, які тенденції моди будуть у центрі уваги, що буде модно носити для чоловіків і жінок, і на які новинки дитячої моди варто звернути увагу.

Модні тренди 2023/2024: актуальні тенденції моди з фото

Модні тренди 2023/2024. Фото: Bottega Veneta, Alexander McQueen

Тенденції жіночої моди

1. 3D-квіти

Модні тренди просунулися далеко від гігантських квітів на одязі та аксесуарах, які ми бачили у попередньому сезоні. Тепер ці елементи стали вишуканими, вишитими чи закріпленими, та обов'язково в 3D. Цей тренд надає образам елегантності та підкреслює сучасний погляд на класичну естетику. Об'ємні квіти з'явилися на образах від Prada та Chanel.

Модні тренди 2023/2024: актуальні тенденції моди з фото - фото 2

2. Графічні структуровані плечі

Одяг з виразними плечима цього сезону надасть можливість виразити свою індивідуальність та впевненість у собі. Графічні плечі з чіткими лініями та об'ємною структурою надають образу відчуття ритму та додають нотку екстравагантності, створюючи витончений баланс між класикою та сучасністю. Образи від Alexander McQueen та Bottega Veneta ідеально ілюструють цей модний тренд.

Модні тренди 2023/2024: актуальні тенденції моди з фото - фото 3

3. Повернення у 1950-ті

У сезоні осінь-зима 2023-2024 популярний новий погляд на жіночний стиль 1950-х років. На подіумах він проявився в сукнях у стилі пін-ап, об'ємних спідніх спідницях та підкреслених таліях. Це повернення до моди тих часів є не просто відтворенням, а справжнім переосмисленням. Тут відчувається те, що класика здатна гармонійно поєднуватися з духом сучасності, створюючи унікальні образи, які переносять нас у минуле, але залишаються актуальними. Образи у стилі 1950-х з'явилися у колекціях Bottega Veneta та Dior.

Модні тренди 2023/2024: актуальні тенденції моди з фото - фото 4Що буде модно носити для чоловіків

1. Подовжений костюм

Чоловічий костюм, який вже почав користуватися популярністю і стане вкрай трендовим у 2024 році, представлений у своїй набільш мінімалістичній формі, з акцентом на приталеному піджаку та подовжених штанах з плісуванням, які витягують силует. Такий образ своїми чіткими лініями підкреслює впевненість у собі, а вільні штани створюють враження розслабленості, додаючи зовнішньому вигляду чарівний шарм. Цей тренд чудово ілюструють костюми від Alexander McQueen та Hermès.

Модні тренди 2023/2024: актуальні тенденції моди з фото - фото 5

2. "Робочий" комбінезон

Серед модних тенденцій 2023 року, які не втратять популярності й у 2024 році, "робоча" уніформа, яка зазнає цікавих трансформацій під керівництвом провідних модних будинків та талановитих дизайнерів. Цей оновлений стиль вносить новий погляд на чоловічу моду, роблячи такий комбінезон актуальним і стильним вибором для повсякденного образу. Модні луки, які ілюструють цей тренд, з'явилися на показах Lemaire та Ami.

Модні тренди 2023/2024: актуальні тенденції моди з фото - фото 6

3. Бордовий колір

Колір сезону осінь-зима 2023-2024, який привертає увагу своєю глибиною та вишуканістю, це бордовий. Можливо, йому навіть вдасться витіснити чорний із лідерства у 2024 році. Зважаючи на те, що його стали частіше використовувати у своїх роботах модні будинки, речі бордового кольору незабаром з'являться в гардеробі багатьох чоловіків. Тотал-луки цього кольору були представлені на подіумах Martine Rose та Louis Vuitton.

Модні тренди 2023/2024: актуальні тенденції моди з фото - фото 7

Новинки дитячої моди

1. Одяг із технологіями

Без сучасних технологій вже не можна уявити повсякденне життя. Тепер деякі бренди представляють одяг для дітей, у якому стиль поєднується з інноваціями. На таких образах можна побачити не тільки елементи, що прикрашають, такі як світлодіодні вогники, але і практичні технології, такі як вбудований обігрів.

2. Штучне хутро та овчина

Цього сезону не можна випустити з уваги стильні куртки для дітей зі штучним хутром або теплою підкладкою з овчини. Шукайте куртки та пальта у насичених осінніх відтінках, щоб створити яскравий акцент у гардеробі маленьких модниць та модників.

3. У тренді – оверсайз

Цього сезону на піку популярності максимально комфортне та просторе вбрання для дітей. Це можуть бути об'ємні светри великої в'язки, вільні штани та оверсайз-куртки. У цьому образі дитина точно не замерзне і матиме свободу руху, що робить таке вбрання практичним вибором для енергійних дітей. У такому одязі дитина не тільки почуватиметься затишно, а й виглядатиме стильно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини