Головна Новини Дозвілля мода Для похмурого блекауту: український бренд представив унікальний худі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Для похмурого блекауту: український бренд представив унікальний худі (ФОТО)

В Україні продовжують відбуватися планові, екстрені та аварійні відключення електроенергії через масовані російські атаки ракетами та дронами по українських об'єктах енергосистеми та критично важливої інфраструктури.

20 грудня 2022, 03:25
Поділіться публікацією:

У зв'язку з цим український незалежний модний бренд дизайнера Ясі Хоменко "RCR KHOMENKO" вирішив створити унікальний одяг "на злобу дня".

Для похмурого блекауту: український бренд представив унікальний худі (ФОТО)

Темно/ Фото з відкритих джерел

Так, нещодавно був офіційно представлений оригінальний предмет гардеробу — оверсайз худі чорного кольору, яке світиться зеленим у темряві. Виглядає цей одяг дійсно дуже ефектно та незвично.

Для похмурого блекауту: український бренд представив унікальний худі (ФОТО) - фото 2

За словами представників бренду, це худі було створене на випадок "найпохмурішого блекауту". Також у соціальних мережах нова фірмова модель одягу представлена як "толстовка, що висвітлює шлях".

Матеріал худі на 70% складається з бавовни та на 30% з поліестеру, а принт виконаний за допомогою фотолюмінесцентної стрічки. Варто зазначити, що кожен принт на одязі від RCR KHOMENKO є унікальним і ніколи на 100% не повторюється. Усі малюнки – це хендмейд від креативних майстрів.

Придбати цікаве худі можна онлайн на сайті RCR KHOMENKO. Коштує такий одяг 160 доларів США або 6350 гривень. Доставка здійснюється по всьому світі, крім РФ.

Для похмурого блекауту: український бренд представив унікальний худі (ФОТО) - фото 3

Цікаво, що окрім худі, що світиться в темряві українські дизайнери створили також толстовку з рефлекторною сріблястою тисьмою, яка віддзеркалює рожевий відтінок.

Раніше "Коментарі" писали про те, що відомий бренд випустив пуховики для ключів (ФОТО). Міні-куртки виробник рекомендує використовувати як цікавий аксесуар або оригінальний подарунок, який точно зможе здивувати кожного.

Читайте також : Як швидко подолати безсоння: відмінний лайфхак. Безсоння є досить поширеним розладом. Ще більше людей почали страждати від цієї недуги після початку військового вторгнення РФ на територію України.

Для похмурого блекауту: український бренд представив унікальний худі (ФОТО) - фото 4




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини