Головна Новини Дозвілля дорого За ціною автомобіля: топ-10 найдорожчих у світі велосипедів
commentss НОВИНИ Всі новини

За ціною автомобіля: топ-10 найдорожчих у світі велосипедів

Ціна за один такий велосипед може досягати декількох сотень тисяч доларів

29 вересня 2020, 11:01 comments1245
Поділіться публікацією:

Хто сказав, що показник багатства і статусу — це автомобіль. У світі існують велосипеди, які коштують нітрохи не менше ніж елітна іномарка. Рейтинг найдорожчих з них публікує портал billionnews.ru.

За ціною автомобіля: топ-10 найдорожчих у світі велосипедів

Найдорожчі велосипеди у світі. Фото: autocentre.ua

10 місце

Велосипед Brogue Bike — це спільна робота трьох дизайнерів: Ніка Фітча, Ніколаса Джеймса і Саймона Харкота. На його створення пішло вісім тижнів. Велосипед в стилі ретро обтягнутий натуральною шкірою, а його кермо прикрашене сріблом і діамантами. Все це дозволило продати двоколісний за 38,8 тисячі доларів.

За ціною автомобіля: топ-10 найдорожчих у світі велосипедів - фото 2

9 місце

Велосипед Aston Martin One-77 Superbike оснащений усілякими датчиками, які фіксують швидкість, температуру, кути спуску і підйому, та навіть самопочуття велосипедиста. Це чудо техніки обійдеться вам в якихось 39 тисяч доларів.

За ціною автомобіля: топ-10 найдорожчих у світі велосипедів - фото 3

8 місце

Цей велосипед створений виключно для жінок. Montante Luxury Gold Collection покритий золотом, а кермо і сидіння обтягнуті шкірою пітона. Ну і на додачу до цієї розкоші дизайн з 11 тисяч кристалів Swarovski. Купити такий велосипед можна за 46 тисяч доларів.

За ціною автомобіля: топ-10 найдорожчих у світі велосипедів - фото 4

7 місце

Знаменита ювелірна компанія свого часу продавала не тільки прикраси. Велосипед Tiffany&Co. Bicycle був створений в 1890 році для однієї аристократичної дами. 12 років тому його продали на аукціоні за 50 тисяч доларів.

За ціною автомобіля: топ-10 найдорожчих у світі велосипедів - фото 5
6 місце

Велосипед Chrome Hearts x Cervelo Bike створила канадська компанія Cervelo в тандемі з люксовим брендом Chrome Hearts. Транспортний засіб виготовили з дорогоцінних металів, стразів і натуральної шкіри. А просять за такий всього лиш 60 тисяч доларів.

За ціною автомобіля: топ-10 найдорожчих у світі велосипедів - фото 6

5 місце

Цей велосипед — справжній ексклюзив. Trek Madone 5.9 SL-7 Diamonds був випущений в одному екземплярі для благодійного аукціону. У 2005 році анонімний покупець віддав за нього 75 тисяч доларів. І було за що. Корпус велосипеда всипаний діамантами.

За ціною автомобіля: топ-10 найдорожчих у світі велосипедів - фото 7

4 місце

Таких велосипедів у світі всього 10. Вся поверхня Aurumania Crystal Edition Gold Bike покрита 24-каратним золотом. І це включно зі спицями. Ну і звичайно ж куди без кристалів Swarovski. Їх тут 600. Ціна за таку розкіш відповідна — 101 тисяча доларів.

За ціною автомобіля: топ-10 найдорожчих у світі велосипедів - фото 8

3 місце

Відмітна риса Trek Madone by KAWS — білі зуби на корпусі та колесах. Автором такого дизайну став відомий нью-йоркський художник Браян Доннели. А ціну на аукціоні за ексклюзивний велосипед попросили нечувану — 160 тисяч доларів. І покупець знайшовся.

За ціною автомобіля: топ-10 найдорожчих у світі велосипедів - фото 9

2 місце

Гоночний велосипед Trek Yoshitomo Nara Speed Concept створили спільно компанія Trek і японський художник Йошімото Нара. Ніяких дорогоцінних матеріалів не використали. Але ось дизайн велосипеда унікальний. Він весь прикрашений героями з мультфільмів-аніме. На аукціоні цей шедевр оцінили в 200 тисяч доларів.

За ціною автомобіля: топ-10 найдорожчих у світі велосипедів - фото 10

1 місце

Найдорожчий і найрозкішніший велосипед на світі створив британський художник Дем'єн Хьорст. Щоб задекорувати Butterfly Trek Madone, він використовував більше сотні справжніх метеликів. Їхніми крилами він прикрасив раму, а також обода коліс. Варто зазначити, що хоч все це і виглядає приголомшливо, проте було розкритиковано захисниками прав тварин. І все ж велосипед змогли продати на аукціоні за рекордні 500 тисяч доларів. Їх, до речі, передали в благодійний фонд.

За ціною автомобіля: топ-10 найдорожчих у світі велосипедів - фото 11

Раніше "Коментарі" розповідали про 5 модних і корисних девайсів для велосипеда.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини