Головна Новини Дозвілля дорого Пшонка-стайл: Відчути себе генпрокурором всього за $2000
commentss НОВИНИ Всі новини

Пшонка-стайл: Відчути себе генпрокурором всього за $2000

Незвичну квартиру "по багатому" в столиці можна не лише орендувати, а й придбати

15 лютого 2023, 21:28
Поділіться публікацією:

В українській столиці пропонують недалеко від палацу "Україна" в оренду дивно-розкішну квартиру. Зроблена вона в стилі, який називають "пшонка-стайл", через надмірну позолоту та ліпнину, пишуть "Коментарі".

Пшонка-стайл: Відчути себе генпрокурором всього за $2000

У Києві здають в оренду "золоту" квартиру

Власники помешкання стверджують, що це - дизайнерський ремонт, що зроблений за ексклюзивним авторським проєктом.

"Квартира розташована на 18 поверсі 20-поверхового будинку, з приголомшливим видом на центр столиці. Її площа – 80,1 кв. м. Квартира поділена на дві зони, велика кухня-вітальня, простора спальня, гардероб, два санвузли, велика лоджія + відкритий балкон, вбудовані шафи, достатньо місця для зберігання речей. Балкон утеплений, встановлений кондиціонер, тепла підлога. Обладнаний під зону відпочинку", – зазначається в оголошені.

Усі меблі в квартирі також виготовлені за персональним замовленням з дерева, покриття - рояльний лак. Міжкімнатні двері мають індивідуальним дизайном з вітражним склом, покриття дверей — рояльний лак. На балконі та в санвузлах декоративні мандали з підсвіткою та дзеркалами, так само виконані на замовленняНа підлозі італійський мармур, оздоблення стін – декоративне тинькування та ліпнинана стелях - вітражі з розписом та декоративним підсвічуванням, у санвузлах – декоративні панно, у душовій – мозаїка, вся сантехніка італійська.

Власники раді були б не лише здати в оренду цей "пшонка-стайл", а й продати. В оголошенні йдеться й про терміновий продаж — просять лише $330 тисяч.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у центрі Лондона Путін будує 255 розкішних апартаментів та може збагатитись на сотні мільйонів. Росія планує побудувати в столиці Великої Британії сотні квартир, а вторговані гроші підуть у Кремль. Влада Російської Федерації у 2006 році придбала за вісім мільйонів фунтів стерлінгів землю де планує побудувати 255 квартир та посольство. Цю територію Кремлю купив через офшорну компанію та за допомогою банкіра, якого підозрюють у хабарях на суму в понад один мільйон фунтів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxxx

15 лютого 2023, 22:14

Знакомства только для секса. Без отношений, без денег и все анонимно. Осторожно можно встретить знакомых.------ http://redirect.sk/kiska


Новини