Головна Новини Дозвілля дорого Пістолет, з якого вбили Біллі Кіда, продали на аукціоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Пістолет, з якого вбили Біллі Кіда, продали на аукціоні

Очікувалося, що пістолет принесе від 2 до 3 млн доларів

29 серпня 2021, 14:54
Поділіться публікацією:

Пістолет, з якого вбили знаменитого американського бандита часів Дикого Заходу Біллі Кіда, продали на аукціоні за більш ніж 6 млн доларів. Про це повідомляє міжнародне інформагентство Reuters. Аукціоністи Bonhams заявили, що револьвер Colt одинарної дії, який шериф Пет Гарретт використовував, щоб вбити Біллі Кіда у 1881 році, був куплений телефоном людиною, яка побажала залишитися невідомою.

Пістолет, з якого вбили Біллі Кіда, продали на аукціоні

Пістолет - фото з відкритих джерел

Вони додали, що ціна в 6,03 млн доларів є світовим рекордом для будь-якоъ вогнепальної зброї. Очікувалося, що пістолет принесе від 2 до 3 млн доларів.

Біллі Кід після вбивства восьми осіб знаходився у розшуку в Аризоні та Нью-Мексико. Після багатомісячного переслідування Гарретт вистежив його на ранчо в Форт-Самнер, штат Нью-Мексико, і застрелив 14 липня 1881 року. Біллі Кыду був 21 рік. Історія злочинця ХІХ століття фіксувалася в попкультуры протягом майже 100 років, в тому числі у фільмах "Пет Гарретт і Біллі Кід" і "Молоді стрілки".

Нагадаємо, життя потрібно прожити так, щоб серветки з вашими сльозами виставляли на аукціонах за шалені гроші. Відомий футболіст Ліонель Мессі може похвалитися подібною славою, про що повідомляє ресурс "Про Футбол".

Як відомо, для Мессі рішення покинути практично рідну "Барселону" стало дуже важким. На пресконференції, під час якої спортсмен заявив про завершення кар'єри в цьому футбольному клубі, він не зміг стримати сліз. Добрі учасники заходу позичили йому серветку, якою той витер очі. Однак через кілька днів ця хустинка із підсохлими сльозами легендарного футболіста опинилася дорогих лотів на аргентинському аукціоні Mercado Libre.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини