Головна Новини Дозвілля дорого П'ять знахідок, які перетворили звичайних людей на багатіїв
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять знахідок, які перетворили звичайних людей на багатіїв

Опубліковано список цінних речей, які були знайдені зовсім випадково, але принесли своїм власникам багатство

19 травня 2021, 15:05
Поділіться публікацією:

Існує безліч цінних речей і предметів, за які люди готові віддавати великі суми грошей. Іноді їх можна знайти абсолютно випадково. Розповідаємо про п'ять знахідок, які збагатили своїх володарів.

П'ять знахідок, які перетворили звичайних людей на багатіїв

Несподівані знахідки / фото: Fotolia / nico76800

"Королівська" знахідка

Шахтар з Австралії під час роботи натрапив на незвичайний блискучий камінь, який привернув його увагу. Він забрав його до себе додому. Чоловік зберігав камінь вдома протягом 14 років, але одного разу показав фахівцю. Виявилося, що це рідкісний опал, вартість якого оцінили в понад 3 мільйони доларів. Опал назвали "королівським".

П'ять знахідок, які перетворили звичайних людей на багатіїв - фото 2

Амбра вартістю 63 000 доларів

Одного разу на пляжі 8-річний хлопчик і його батько натрапили на дивний камінь. Вони забрали його з собою і потім з'ясували, що це амбра (воскоподібна речовина, яка утворюється в травному тракті кашалотів). Її оцінили в 63 тисячі доларів.

П'ять знахідок, які перетворили звичайних людей на багатіїв - фото 3

Картина з розпродажу

Американець купив на розпродажі картину, щоб прикрасити стіну у своїй кімнаті, й заплатив за неї всього 4 долари. Прийшовши додому, він вирішив змінити на ній рамку і побачив на зворотному боці документ. Це була одна з офіційних копій Декларації незалежності США, створена в 1776 році. Пізніше на аукціоні її продали за 2,4 мільйона доларів.

Австралійське золото

Фермер з Австралії вирішив знайти у своєму дворі щось цінне і пройшовся металошукачем. Він наткнувся на шматок золота розміром понад 5 фунтів. Ця знахідка збагатила його на 300 тисяч доларів.

Рідкісні монети

Одного разу діти гралися біля старого будинку з монетними стінами в Пенсільванії й знайшли на землі кілька монет. Вони віднесли й показали їх батькам, а ті вирішили перевірити ситуацію і побачили, як зі стіни випала ще сотня монет. Серед них вони знайшли дуже рідкісні екземпляри, які потім продали на понад 200 тисяч доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Британії сімейна пара виявила несподівану знахідку у своєму саду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини