Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Які речі в будинку здатні залучити удачу та багатство
commentss НОВИНИ Всі новини

Які речі в будинку здатні залучити удачу та багатство

Експерти розповіли, які речі варто залишити в будинку, щоб залучити до нього удачу та фінансове благополуччя

27 травня 2022, 02:55 comments1723
Поділіться публікацією:

Будинок – це наша фортеця, яка захищає від впливу зовнішніх факторів та наповнює нас особливою енергетикою. Якщо хочете залучити у своє "гніздечко" удачу та багатство, експерти радять звернути увагу на такі речі.

Які речі в будинку здатні залучити удачу та багатство

Як залучити у свій будинок удачу та багатство (фото з відкритих джерел)

Мед

Це дуже корисний продукт, тому він обов'язково має бути у кожному будинку. А ще мед є символом багатства та благополуччя, тому горщик слід розмістити на видному місці. До того ж він доповнить ваш інтер'єр.

Клубок червоних ниток

Червоний колір здавна асоціювався з розкішшю та багатством, тому у будинку мають бути речі такого кольору. Найкраще взяти клубок червоних ниток, покласти його на видному місці й тим самим залучити до будинку фінансовий потік.

Монети жовтого кольору

Цей предмет також притягує гроші. При чому, чим цінніша монета, тим більша ймовірність залучити удачу у свій будинок. Монети бажано зберігати окремо від купюр. Можна, наприклад, придбати ще янтарну прикрасу. Такий предмет також випромінює позитивну енергію та приваблює успіх.

Акваріум з рибками

Так, виявляється, акваріум не тільки доповнює інтер'єр кімнати, але й може наповнити будинок багатством та удачею. Але важливо, щоб у ньому плавали золоті рибки, адже вони мають грошову енергетику. Згідно з давньосхідним вченням, рибок в акваріумі має бути 9. А на дно акваріума можна кинути кілька золотих монет.

Фігурка слона з піднятим хоботом

Така статуетка є символом мудрості та допомагає врегулювати фінансові питання. Її найкраще розмістити у робочій зоні або там, де ви відпочиваєте.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо хочете, щоб фортуна була на вашому боці, тоді обов'язково скористайтеся цими прикметами на удачу, коли виходитимете з дому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини