Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Як українські зірки прикрасили будинки до Різдва (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як українські зірки прикрасили будинки до Різдва (фото)

Новий рік не за горами

16 грудня 2020, 05:30
Поділіться публікацією:

Як українські зірки прикрасили будинки до Різдва (фото)

Як українські знаменитості готуються до новорічних свят. Фото: botanichka.ru

Українці вже розпочали активну підготовку до новорічних свят. Попри пандемію коронавірусу люди не втрачають святкового настрою та намагаються якомога гарніше прикрасити свій будинок, щоб там було тепло та затишно. Домівки вже прибрали й деякі українські зірки. Вони з радістю діляться новорічним настроєм та інтер'єром зі своїми підписниками в Інстаграмі. 

Український репер Потап прикрашає свій заміський будиночок. Святкової атмосфери домівці додає камін, декорований гілочками ялини, різдвяним бантом та свічками.

Зіркова пара українських телеведучих, Катя Осадча та Юрій Горбунов, показала святкове дерево, яке замерехтіло чарівними вогнями. Ялинку прикрашали всією сім'єю. Так родина поєднала приємне з корисним — створили затишок та провели час разом. 

Телеведуча Лідія Таран також вразила своєю неймовірно красивою домівкою. Окрім величезної ялинки зірка задекорувала сходи, чим додала затишку та новорічного настрою.

Маша Єфросиніна прикрашала свою ялинку разом з сином та чоловіком. Весела телеведуча навіть зняла відео з цієї нагоди.

А от сучасний Дзідзьо тільки планує прикрашати свій дім. Він вже придбав ялинку та поділився цією новиною з шанувальниками. Зірка надала перевагу штучному дереву. Покупка ялинки неабияк ощасливила співака.

Нагадаємо, що худі — трендовий елемент гардеробу цієї зими. Його рекомендують носити з великим пуховиком і масивними чоботами.

Сайт "Коментарі" рекомендує прочитати, чим корисна червона ікра для імунітету і як вибрати справжній продукт до новорічного столу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини