Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр В Іспанії продають «найстрашнішу в світі» квартиру (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Іспанії продають «найстрашнішу в світі» квартиру (ФОТО)

За «страшну» квартиру хочуть 105 тисяч євро

13 січня 2021, 12:05 comments1424
Поділіться публікацією:

Знайти хорошу і затишну квартиру — завдання непросте. Покупці весь час стикаються з оголошеннями, в яких господарі намагаються схитрувати та приховати недоліки продаваної нерухомості. Правда, є і ті, хто публікує "чесні" фотографії, як, наприклад, власник "найстрашнішої квартири".

В Іспанії продають «найстрашнішу в світі» квартиру (ФОТО)

як виглядає найстрашніша квартира / фото: Itbu.ru

"110 квадратних метрів, чотири спальні, ванна кімната, вітальня з терасою і кухня з підсобним приміщенням. Поруч зупинка автобуса і метро" — звучить добре, чи не так? Так описує своє приміщення власник квартири в столиці Іспанії, яку в мережі прозвали "найстрашнішої у світі". А все тому, що вона терміново потребує капітального ремонту і про це свідчать опубліковані фотографії. На кадрах можна побачити, що кухня, ванна та інші кімнати повністю чорні від бруду і кіптяви. Але власника це не бентежить, він просить за свої апартаменти 105 тисяч євро (3,5 млн гривень).

У соціальних мережах жартують, що подібне житло можна розглядати тільки для зйомок фільму жахів, але ніяк не для проживання. Більш того, після перегляду фотографій приміщення, його опис здається поганим жартом.

Нагадаємо, що оголошення про оренду квартири в Лондоні до сліз розсмішила користувачів соціальної мережі. Його автора назвали "генієм" фотошопа, бо він вирішив надати приміщенню затишок і комфорт, домалювавши меблі та інші предмети інтер'єру. Правда, вийшло у нього це дуже коряво.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, компанія BedSOS, яка займається виготовленням і продажем спальних меблів, провела конкурс на "найбруднішу спальню". Участь в ньому взяло понад 300 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алексей

13 січня 2021, 12:24

Да в Украине таких квартир...


Новини