Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр ТОП-5 речей в будинку, які заважають вам розбагатіти
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 речей в будинку, які заважають вам розбагатіти

Ці речі не варто зберігати у себе вдома

15 лютого 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

Якщо хочете, щоб у вашому домі водилися гроші, тоді слід його тримати в чистоті та порядку. Більш того, необхідно позбутися від деяких речей, які випромінюють негативну енергію і можуть заважати фінансовому благополуччю. Що це за речі?

ТОП-5 речей в будинку, які заважають вам розбагатіти

які речі в домі заважають стати багатим (фото з відкритих джерел)

Штучні квіти

Не варто зберігати вдома засохлі або штучні квіти, адже вони не несуть ніякої позитивної енергетики, а тільки збирають пил. Прикрасьте кімнату краще живими рослинами та квітами — вони піднімуть настрій і зроблять приміщення більш затишним.

Розбиті дзеркала

Вважається, що дзеркала магічним чином відображають наше життя, збирають енергію і впливають на повсякденність. В енергетичному плані зберігати вдома розбиті дзеркала шкідливо, в тому числі й для фінансової ситуації.

Старий гаманець

Експерти не радять зберігати вдома гаманці, які вже не призначені для використання, особливо якщо вони порожні (якщо гаманець дорогий вашому серцю, тоді покладіть в нього хоча б одну монетку або купюру).Гроші потрібно носити в гарному виробі.

Непарні речі

Якщо ви втратили пару для якоїсь речі, не варто зберігати її в надії на те, що одного разу половинка, яка залишилася послужить вам якусь службу. Дуже навряд чи. Але вже зараз непарна річ витягає з дому грошову енергію.

В'юнкі рослини

Можливо, ви не знали, але в'юнкі рослини езотерики пов'язують з боргами, які неможливо погасити. Це символ невірних фінансових рішень, які заганяють вас у фінансову яму. Краще такі рослини не тримати в приміщенні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які звички заважають розбагатіти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Просто

15 лютого 2021, 16:18

А я постійно думав, що проблема в низькій зарплатні і в високих цінах та тарифах. А все набагато простіше.


Новини