Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Сланцева дошка та шкільний дзвінок: у Нью-Йорку продають оригінальний рожевий будинок
commentss НОВИНИ Всі новини

Сланцева дошка та шкільний дзвінок: у Нью-Йорку продають оригінальний рожевий будинок

Чим тільки не вражає світовий ринок нерухомості. Цього разу, в Спрінгвотері, штат Нью-Йорк продають будинок, у якому колись була школа. Там залишили недоторканими декілька речей з минулого

23 травня 2023, 12:15
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Realtor.

Сланцева дошка та шкільний дзвінок: у Нью-Йорку продають оригінальний рожевий будинок

Дім-школа. Фото Realtor.

Житло яскраво-рожевого кольору, площею у 99 квадратних метрів власники оцінили в 129 900 доларів. Поки-що, ним володіє сімейна пара, яка і переобладнана колишню школу на модерну оселю з символічними елементами. Сім’я придбала будинок у 2021 році, заплативши за нього 70 тисяч доларів. Спочатку його планували здавати в оренду та з часом, власники змінили рішення.

"Вони вклали в оселю чимало праці: пофарбували стіни, змінили сантехніку, зробили нову ванну кімнату і навіть огородили мансарду ґратами, щоб було безпечно для сну", – зауважує агент з лістингу Бріджит Хоуг.

Водночас, аби будинок не втратив своєї цінності, господарі залишили у ньому деяку шкільну атрибутику.

"Це елементи інтер'єру, які зацікавили б покупців, – креативна сланцева дошка, шкільний дзвінок і кам'яний камін", – додає Хоуг.

Помешкання розташоване у тихій сільській місцевості, на вершині пагорба, проте дуже близько до історичних пам’яток цього регіону. Довкола нього – чудова природа, що не може не приваблювати. З самого початку, ця оселя була школою. Її збудували у 1930-х роках для учнів округу Вейленд. Проте, через 20 років школу продали та перетворили на своєрідну туристичну локацію для відпочинку. Повністю будинок отримав друге життя, коли його придбали теперішні власники.

Читайте також на сайті "Коментарі", — У Мексиці мільйони людей опинилися під загрозою через викид з небезпечного вулкана Один із найстрашніших вулканів світу – Попокатепетль у Мексиці, знову "прокинувся".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини