Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр 6 секретів затишку вашого будинку
commentss НОВИНИ Всі новини

6 секретів затишку вашого будинку

Не можна заперечувати той факт, що в умовах пандемії, ми всі проводимо вдома набагато більше часу. Ми підготували для вас кілька способів, як поліпшити свій житловий простір і привнести в нього більше затишку і радості.

22 жовтня 2020, 14:41
Поділіться публікацією:


6 секретів затишку вашого будинку

Фото: makeup.com.ua

Передпокій

Почніть що-небудь збирати. Це можуть бути різноманітні коробочки сірників, які ви будете зберігати у величезній скляній вазі, або колекція книг на журнальному столику. Виберіть те, що вам подобається. Колекціонування — простий і доступний спосіб додати індивідуальності та тепла вашій оселі, особливо коли у кожного предмета є своя історія.

Спальня

Кілька невеликих змін допоможуть легко домогтися розслаблюючої розкішної атмосфери готельного номера. Побалуйте себе красивими простирадлами — так, ви їх заслужили!

Ванна кімната

Як і в спальні, у ванній кімнаті також можна створити атмосферу готелю. Згорніть рушники в акуратну стопку, повісьте білі фіранки для душу й халат з вафельної тканини. Розкішний набір мила та лосьйону для рук додасть затишку простору і поліпшить ваш настрій. Завершальним штрихом можуть стати кілька гілок евкаліпта — повісьте їх на лійку для душа в якості ароматерапії під час прийняття ванни.

Вітальня

Навіть якщо у вас немає окремого кабінету для роботи, не переживайте. Використовуйте певні предмети, щоб розділити роботу і хатні справи. У понеділок вранці налаштуйте обстановку у вітальні для роботи протягом тижня, використовуючи спеціальне канцелярське приладдя та стійку для документів. У п'ятницю ввечері приберіть все непотрібне і накрийте стіл гарною скатертиною. Прикрасьте вітальню чашею з цитрусовими або букетом свіжих квітів — навіть такий простий жест допоможе провести межу між роботою і відпочинком.

Кухня

Мистецтво може перетворити навіть невелику кухню на справжню галерею! Спробуйте повісити великий плакат на глухій стіні або розмістити кілька картин в рамках над обіднім столом.

Дитячий куточок

Дітям складно пристосуватися до нових норм? Мотивування школяра до створення колекції може принести радість в його віртуальну область навчання. Згадайте про картки або фантики, які ви збирали в дитинстві. Створіть спеціальний простір, наприклад полку в шафі або книжкову полицю, який буде служити музеєм для цих предметів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини