Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Краще уникати: які кольори не варто використовувати у літньому інтер'єрі
commentss НОВИНИ Всі новини

Краще уникати: які кольори не варто використовувати у літньому інтер'єрі

Поєднання кольору в інтер'єрі: розуміємо як правильно поєднувати палітру кольорів за правилами кола

11 липня 2024, 17:43
Поділіться публікацією:

Влітку важливо підібрати кольори для дому так, щоб було світло та прохолодно. Експерти кажуть, що від темних та насичених кольорів краще відмовитися, бо вони можуть зробити приміщення важким та спекотним.

Краще уникати: які кольори не варто використовувати у літньому інтер'єрі

Які кольори уникати в літньому інтер'єрі: поради експертів

Хелен Шоу з компанії Benjamin Moore пояснює, що темні кольори з холодними відтінками, як-от темно-синій або темно-зелений, можуть змусити кімнату здаватися похмурою. Ешлі МакКоллум із Glidden погоджується, відзначаючи, що темні кольори підходять більше для зими і можуть зробити літо в будинку менш приємним.

"Хоч особисті переваги відрізняються, зазвичай потрібно уникати всього занадто темного, інтенсивного або важкого", — сказав Ешлі МакКоллум.

Райан Остін Хагуд із rad Interiors каже, що особливо варто уникати темно-жовтогарячого та бордового, які додають осінній настрій. Однак, якщо вибрати відповідні тканини, наприклад, льон, можна використовувати ці кольори. Наприклад, бордова подушка з льону на світлому дивані виглядатиме добре.

“Бордовий оксамит не буде прекрасним вибором для літньої декоративної подушки, але лляна бордова подушка – буде чудова, особливо якщо у вас диван кремового кольору, – підказує дизайнер інтер'єру з Bethany Adams Interiors.

Для літнього інтер'єру краще вибирати світлі та прохолодні кольори, як бежевий чи світло-блакитний. Вони допоможуть зробити кімнату більшою та світлішою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Оновлення інтер'єру ванної кімнати може перетворити це приміщення на справжній оазис комфорту та стилю. У 2024 році дизайн ванної кімнати включає багато цікавих тенденцій, які допоможуть створити унікальний простір. Розглянемо п'ять основних трендів та рекомендації щодо їх реалізації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини