Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Картину Бенксі пустили з молотка за шалену суму: відома ціна
commentss НОВИНИ Всі новини

Картину Бенксі пустили з молотка за шалену суму: відома ціна

Відомо, що твір сучасного мистецтва був створений у 2002 році

13 травня 2021, 03:16
Поділіться публікацією:

Картина анонімного британського художника Бенксі "Смійся зараз, але одного разу правити будемо ми" була продана на аукціоні 11 травня. Згідно з результатами онлайн-торгів аукціонного дому Christie's, фінальна вартість лота склала 1,7 мільйона доларів, однак, з огляду на всі додаткові виплати, покупцеві картини доведеться заплатити 2,07 мільйона.

Картину Бенксі пустили з молотка за шалену суму: відома ціна

Картина Бенксі (фото з відкритих джерел)

На полотні "Смійся зараз, але одного разу правити будемо ми" зображені три мавпи, на кожній з яких висить табличка з написом, аналогічної імені полотна.

Відомо, що твір сучасного мистецтва було створено у 2002 році на аркуші картону розміром 76 на 102 сантиметрів. Попередній власник з Європи придбав полотно у 2007 році.


Картину Бенксі пустили з молотка за шалену суму: відома ціна - фото 2

Як повідомляли раніше Бенксі підтвердив в суботу, що новий твір мистецтва, що з'явилося на стіні в Ноттінгемі, центральна Англія, зображує дівчину, яка використовує велосипедну шину як хула-хупа, — це його робота. Про це він написав на своїй сторінці в інстаграмові. Робота з'явилася у вівторок на стіні салону краси з червоної цегли, поруч з велосипедом, який був прив'язаний до металевого вказівника і не мав заднього колеса. Знімок його роботи в студентському районі міста був розміщений в стрічці і на сайті Бенксі в інстаграмові в суботу. "Дивіться самі, зараз салон став дорожче відразу на кілька мільйонів доларів", — підписав Бенксі свою роботу.

Нагадаємо, Бенксі представив нову роботу проти расизму і работоргівлі та присвятив її повалення пам'ятника англійської работорговців в Брістолі. Відповідне фото анонімний художник опублікував у своєму акаунті в соціальній мережі Instagram. Скинутий пам'ятник присвячений англійської работоргівців 17 століття Едварду Колстон. Після повалення пам'ятника Лондон пообіцяв переглянути свої пам'ятки на предмет расизму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини