Головна Новини Дозвілля діти Як знайти час для сім’ї - прості правила
commentss НОВИНИ Всі новини

Як знайти час для сім’ї - прості правила

Час, проведений з сім'єю - найцінніший

1 грудня 2020, 13:40
Поділіться публікацією:

Часто ми настільки зайняті, що не можемо приділити увагу найріднішим. Аби знаходити час для сім’ї, психолог та мама трьох дітей Магдалена Баттлс поділилася кількома перевіреними порадами у виданні Lifehack.

Як знайти час для сім’ї - прості правила

Як знайти час для сім’ї. Фото: Iphones

1. Розставте пріоритети

Зрозумійте, що для вас важливіше та згадайте справжню цінність сім’ї. Якщо якісь справи відволікають вас від щасливих годин з найріднішими, подумайте, чи дійсно варто займатися ними зараз.

2. Зберігайте порядок в домі

Якщо ваш будинок буде чистим, у вас з’явиться вільний час на те, щоб присвятити його близьким. Аби в домі завжди був порядок, розділіть між дітьми обов’язки та поясніть, що так вони економлять ваш час та сили. А ще краще прибирати всім разом. Відтак ви поєднуєте корисне з приємним.

3. Навчіться користуватися перервами

У вас є чудова можливість вирішити свої справи по дорозі додому чи на роботу, або ж в черзі. Помічайте вільні хвилинки та раціонально використовуйте їх. І тоді у вас знайдеться купа часу.

4. Користуйтеся списками справ та календарем

Плануйте час з рідними заздалегідь. Якщо ви при цьому будете вести блокнот справ, то врахуєте найменші деталі, які б могли відірвати вас від вихідного з сім’єю.

5. Будьте неідеальними

Деякі люди звикли жити за стандартами та дотримуватися певного зразка в житті. Зайняти себе повністю або ж зайняти дітей всіма гуртками, що є в місті, це непогано. Але інколи можете відкласти зайві справи, без яких ваше життя не рухне та присвятити цей час сімейній поїздці чи вечері в родинному колі.

Також сайт “Коментарі” нагадує, що лікар Оксана Виговська назвала місце, де зазвичай підхоплюють коронавірус діти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини