Головна Новини Дозвілля діти Як зберегти магію Різдва для старших дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зберегти магію Різдва для старших дітей

Ваші діти виросли й більше не радіють святам так, як вони це робили, коли були маленькі. Як ви можете вдихнути чари у Новий рік і Різдво?

7 грудня 2020, 14:55
Поділіться публікацією:


Як зберегти магію Різдва для старших дітей

Фото: naked-science

Незалежно від того, як сильно ми хочемо, щоб наші діти залишалися малюками та зустрічали кожен день з подивом, врешті-решт, вони виростають із віри у фей і ельфів, і навіть в улюбленого Санта-Клауса. Є багато способів, щоб підтримати дух свята, і на цьому новому етапі принести ще більше радості у вашу родину!

Зараз прекрасний час, щоб залучити вашу дитину до участі в громадській роботі та навчити її цінності святкувати Новий рік і Різдво у колі сім'ї. Доручіть дитині стати добровольцем у доставці обідів нужденним, запаковувати подарунки для родичів, або взяти участь в програмі "Секретний Санта", щоб ваша дитина могла стати "Сантою" для іншого малюка.

Тепер, коли ваші діти підросли, ви можете залучити їх до такої важливої справи, як вибір подарунків для близьких людей. Починайте вже зараз, адже багато хто не любить відкладати такий момент як підготовка подарунків на останній день, коли вітрини магазинів залишаються буквально порожніми. Обговоріть з дитиною деякі ідеї, які припадуть до душі вашим родичам, а у вас буде достатньо часу, щоб втілити їх у життя.

Складіть список побажань. Вірять діти в Санту або Діда Мороза, або не вірять — всім подобається знаходити подарунки у новорічну ніч під ялинкою. Тому не варто забувати про чудову традицію напередодні Нового року писати лист на Північний полюс. Коли діти виросли, вам вже не потрібно удавати, що ви кидаєте лист у поштову скриньку. Зараз ви можете скласти свою подяку за рік, що минає, згадати все радісні події, загадати бажання і попросити подарунки, а в новорічну ніч прочитати один одному свої листи.

Свята можуть бути неспокійним і стресовим періодом, коли необхідно встигнути зробити дуже багато речей за дуже маленький проміжок часу. Тому зупиніться і зробіть глибокий вдих. Виходите у двір ліпити сніговика всім сімейством, насолоджуючись кожним моментом. Якщо ви вмієте підтримати святковий дух в своїй оселі, ваші діти теж почнуть відчувати схожі почуття, адже новорічна лихоманка — заразна!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини